naar top
Menu
Logo Print

Maintenance NEXT

9 - 11 april 2019

 Maintenance NEXT

Maintenance NEXT is het netwerkplatform voor industrieel onderhoud.

Industrie is de motor van de Nederlandse economie. Maintenance NEXT, georganiseerd door Rotterdam Ahoy, vervult een spilfunctie binnen de branche van industrieel onderhoud. Op 9, 10 en 11 april 2019 is het dé ontmoetingsplaats voor asset owners, service providers, OEM-ers, contractors en leveranciers. Om u te oriënteren op uw bezoek, kunt u alvast de exposantenlijst en plattegrond bekijken. Bespaar tijd aan de deur en registreer u vooraf.

Naast een tweejaarlijkse vakbeurs is Maintenance NEXT ook een netwerkplatform waarbinnen kennis en innovaties binnen de onderhoudsbranche gedeeld worden. Industrieel onderhoud staat voor een aantal forse uitdagingen. Zowel op het gebied van Ageing Assets, People en Smart Industry. Niet voor niets vormen deze drie hoofdthema’s tezamen The Maintenance Challenge.

PROGRAMMA

Uitgelicht:

Dinsdag 9 april

Jonge mensen een geweldige kans bieden
Het succes van de VDE academy 2018 wordt herhaald en uitgebreid. Na een zorgvuldige selectie krijgen twee groepen van 12 gemotiveerde leerlingen een drie weken durende opleiding tot constructieschilder. Met praktijk, theorie en bootcamps wordt de basis gelegd voor het beroep. Bij succes is de beloning een jaarcontract dat na 3 jaar succesvol presteren wordt omgezet in vast dienstverband.

Innovaties en krapte op de technische arbeidsmarkt
De arbeidsmarkt voor technische vakmensen staat strak. Hoe valt de instroom te vergroten, hoe laat je de mensen effectiever werken en houd je hen duurzaam inzetbaar?

Space data #downtoearth voor informatie gestuurd onderhoud
Data verzameld door sensoren die om de aarde vliegen, op satellieten. Tijdens deze presentatie komen de specifieke eigenschappen van de data aan bod en de informatie die daaruit te winnen is. Aan de hand van cases worden de voordelen belicht van de data voor gebruikers.

Woensdag 10 april

Innovatie in shutdowns
Shutdowns & turnarounds zijn kritische en complexe activiteiten. Wat zijn de key-ingrediënts voor het slagen van een shutdown? Welke digitale technologieën dragen bij aan een vlotte voorbereiding en executie?

 

Het programma wordt in aanloop naar de beurs steeds meer gevuld. Neem regelmatig een kijkje op deze pagina voor de laatste ontwikkelingen omtrent het programma. Inschrijven voor de verschillende onderdelen is mogelijk. U kunt dit aangeven in de registratie.
Op de beurssite kunt u een keuze maken via filteropties of specifieke programmaonderdelen zoeken.

PRAKTISCH

Wanneer? 
Dinsdag 9 april: 10.00 -17.00 uur
Woensdag 10 april: 10.00 - 21.00 uur (gewijzigde avondopenstelling!)
Donderdag 11 april: 10.00 - 17.00 uur

Waar?
Rotterdam Ahoy
Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam

 

MAINTENANCE NEXT

MAINTENANCE NEXT

AHOY WEG 10
3084 BA ROTTERDAM
+31102933272
+31102933399