naar top
Menu
Logo Print

Broeierige editie van Maintenance NEXT

"Editie 2019 fantastische opmaat naar 2021"
magazine

Medio maart was Rotterdam opnieuw gedurende drie dagen het middelpunt van industrieel onderhoud. Circa 11.000 onderhoudsprofessionals en technisch dienstverleners wisten de weg te vinden naar Maintenance NEXT, waar ze nieuwe inzichten konden verkrijgen inzake innovatieve technieken en producten bij een van de ruim 250 exposanten.

Exhibition Manager Pieter Bas Dujardin blikt tevreden terug. "We horen van alle exposanten dat de kwaliteit van de bezoekers erg hoog was. De speciale studentendag op woensdag was - met het oog op de krapte op de arbeidsmarkt - een schot in de roos.” Dujardin is ook erg te spreken over het aantal innovaties dat op Maintenance NEXT te zien was. "De onderhoudswereld verandert razendsnel en dat was goed te zien. Maintenance NEXT laat duidelijk zien wat er in de sector speelt.

Ook NVDO, de Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud, sinds jaar en dag strategisch partner van Maintenance NEXT spreekt over een geslaagde editie. Dat zegt Ellen den Broeder, verenigingsmanager van de NVDO: "Kwalitatief was het opnieuw een erg sterke beurs. En een fantastische opsteker voor 2021 wanneer we samen met EuroMaintenance het grootste Maintenance Event van Europa gaan organiseren.”

De volgende editie van Maintenance NEXT vindt in 2021 immers samen plaats met Euromaintenance in het tegen dan volledig vernieuwde Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC), en dit van 29 tot 31 maart 2021. Schrijf het alvast nu al in je (digitale) agenda!

MAINTENANCE NEXT

MAINTENANCE NEXT

+31102933272
+31102933399