naar top
Menu
Logo Print

Test textielmanagement MEWA uit

MEWA staat in voor het volledige management van werkkledij
magazine

Zorgt de opvolging van de de werkkleding van uw medewerkers voor te veel rompslomp? Wilt u uw kostbare tijd besteden aan de kern van uw activiteit? Maar wilt u er tegelijkertijd wel zeker van zijn dat iedereen in het bedrijf comfortabel en representatief zijn job kan doen? Dan is de service van textieldienstverlener MEWA misschien wel de oplossing die u zoekt.

Proefperiode

Alvorens meteen te moeten duiken in een huurcontract, biedt MEWA de kans om twaalf weken lang hun manier van werken te leren kennen. Textielmanagement omvat het ophalen, wassen, repareren of vervangen en terug bezorgen van de werkkledij binnen afgesproken tijdstippen. Elke medewerker krijgt voldoende outfits ter beschikking zodat hij nooit zonder schone werkkleding komt te zitten. Ook voor vrouwen voorziet MEWA collecties. 

Afhankelijk van het soort werk, de weersomstandigheden en de voorkeuren van de werknemer, wordt geopteerd voor een bepaalde collectie of kledingstukken. Zo zullen werknemers die in de zomer buiten werken eerder kiezen voor een bermuda, terwijl zij die aan de slag moeten in een kil atelier zullen gaan voor een softshell vest. 

Tevreden?

Na de testperiode waarin dragers alle voordelen van de full-service voor werkkleding aan den lijve hebben kunnen ervaren, kan het testpakket makkelijk worden omgezet in een handige huurovereenkomst. 

MEWA

MEWA

+3264230700
+3215451590