naar top
Menu
Logo Print

SDT wint Bemas Digital Innovation Award

SDT340-datacollector scoort tijdens Maintenance
magazine

Tijdens de vakbeurs Maintenance 2019 reikte BEMAS, the Belgian Maintenance Association vzw, op woensdagavond voor de negende keer de BEMAS Digital Innovation Award uit. Het was BEMAS-voorzitter Johan De Coster het oordeel van de jury bekend maakte, en zodus ook de winnaar: "De keuze voor SDT International was bijna unaniem, omdat we vooral onder de indruk waren van de algemene makkelijke inzetbaarheid van hun innovatie, de SDT340-datacollector en bijhorende UAS 4.0-analysesoftware.

"Het spreekt voor zich dat we bijzonder trots zijn, en dat deze prijs een grote erkenning betekent voor onze constante investering in de ontwikkeling van de optimale ultrasone oplossingen", klonk het bij SDT International en Managing Director André Degraeve (in het midden op de foto).

Het podium werd verder aangevuld met Applus+ (voor de DTI Trekscan, een product waarmee ultrasone pijplijninspecties kunnen worden uitgevoerd van binnenuit) en Semiotic Labs (met het SAM4-condition monitoring systeem, gebaseerd op de hoogfrequente meting van stroom en spanning).

S.D.T. INTERNATIONAL

S.D.T. INTERNATIONAL

+3223323225
+3223762707