naar top
Menu
Logo Print

GRATIS online training

Betrouwbaarder machinepark, minder stilstandtijden
magazine

LOCTITE geeft opnieuw een aantal GRATIS online interactieve trainingen over het onderhoud en de reparaties van uw machinepark, waar u zeker geld mee kunt besparen.

Op 23/04/2019 9-10u wordt in een GRATIS online training aangetoond dat een regelmatig efficiënt en correct onderhoud van uw machinepark zorgt voor een tijdige detectie van storingen. Vaak terugkomende problemen worden immers vermeden en indien er toch problemen opduiken, zorgt LOCTITE voor een duurzame oplossing.

Na deze algemene webinar volgen nog 2 meer specifieke webinars:

In een eerste specifieke webinar (14/05/2019 9-10u) hebben we het over het betrouwbare afdichten: welke afdichtingsproducten zijn correct voor uw specifieke toepassingen en hoe worden ze correct aangebracht? Wat zijn de laatste innovaties van LOCTITE voor vlakkenafdichting?
In een tweede specifieke webinar (21/05/2019 9-10u) wordt dieper ingegaan op een betrouwbare borging: hoe het loslopen van bouten en moeren voorkomen en hoe alle soorten fixaties betrouwbaar borgen, zelfs als ze blootgesteld zijn aan trillingen en schokken?
Ook hier wordt theorie aangevuld met enkele praktische voorbeelden. Aan het einde van de webinar wordt ruim de tijd genomen voor het beantwoorden van vragen.

Inschrijven? Klik op de aangegeven datum.

LOCTITE

HENKEL

ESPLANADE \N/\N
1020 BRUSSEL
+3224212711
\N