naar top
Menu
Logo Print

Kom naar de Asset Performance Awards

Donderdag 20 juni in Docks Dome Brussel
magazine

BEMAS organiseert op donderdag 20 juni de Asset Performance Awards, de opvolger van de verkiezing voor Maintenance Manager van het Jaar. Die dag zijn bezoekers vanaf 12.30 uur welkom voor het Asset Performance Symposium, waar negen finalisten van de Asset Performance Awards er hun respectievelijke cases voorstellen. De aanwezigen kunnen er zelf inspiratie opdoen voor hun respectievelijke onderhoudsdienst, en bovendien ook zelf stemmen op hun favoriete finalisten en hen zo aan de overwinning helpen.

Met de transformatie van de award speelt BEMAS naar eigen zeggen in op enkele belangrijke trends in het metier van onderhoud. Zo worden er voortaan niet slechts één, maar wel drie awards uitgereikt:
• Award for best improvement in maintenance & asset management (Finalisten: Aquafin, Arlanxeo en NLMK)
• Asset performance 4.0 award (Finalisten: ArcelorMittal, Infrabel en SPMG Dry Cooling)
• Technical team of the year (Finalisten: Fluvius, Imec en Bionerga)

Symposium & keynote

Het symposium zelf waarin alle cases worden toegelicht, start om 12.30 uur. ‘s Avonds geeft BEMAS het startschot voor een heuse show. Om 18.30 uur geeft futurist Patrick Dixon een keynote over de toekomst: Wat mogen we verwachten? Wat zijn de uitdagingen? Hoe kunnen we zelf voorsprong nemen?

Awarduitreiking

Daarna wordt overgegaan tot de awarduitreiking: wie wordt het Technical Team of the Year? Wie gaat naar huis met de award voor Best Improvement in Maintenance en Asset Management? En wie wint de Asset Performance 4.0 Award?

Wees erbij of volg via livestream!

U komt het allemaal te weten op donderdag 20 juni in Docks Dome Brussel. Inschrijven kan via www.assetperformance.be.

Wie er niet bij kan zijn, kan het evenement ook volgen via een livestream of via de Facebookpagina van Bemas!

BEMAS

BEMAS

+3227068541
+3224030829