naar top
Menu
Logo Print

Motortechnologie gedreven door innovatie

MGH en Siemens organiseren samen infosessie
magazine

Vanaf 1 januari 2015 geldt energie-efficiëntieklasse IE3 (of IE2 met een frequentieregelaar) als de minimumnorm voor nieuwe motoren. Goed nieuws voor het milieu én voor uw portefeuille, want met deze nieuwe hoogrendementsmotoren kunt u heel wat besparen op uw energiefactuur. Om aan te tonen dat MGH en Siemens helemaal klaar zijn voor deze deadline, organiseerden beide ondernemingen een gezamenlijke infosessie. Daarin werden de nieuwe IE-normen en ATEX-reglementering vooreerst toegelicht, waarna het vernieuwde portfolio van Siemens werd voorgesteld. Zo is er de nieuwe reeks SIMOTICS-motoren, geoptimaliseerd voor werking met SINAMICS-frequentieregelaars, en de veelzijdige, explosiebestendige IE2 of IE3-motoren in aluminium of gietijzer. Integrated Drive Systems, waarbij alle componenten zoals motoren, frequentieregelaars en koppelingen geïntegreerd zijn, garanderen maximale efficiëntie doorheen het volledige aandrijfterrein. In een specifieke presentatie werden vervolgens de strategie, activiteiten en mogelijkheden van MGH voorgesteld. De infosessie werd afgerond met een korte rondleiding en een netwerkmoment.

MGH

MGH

RITTWEGERLAAN 2B
1830 MACHELEN
+3227530040
+3227530049
www.MGH.be
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

MGH2002 nv, een gespecialiseerd servicebedrijf voor aandrijvingen, heeft een nieuwe locatie in dienst genomen.  
In de nieuw ingerichte locatie met werkplaats van 500 m² staat een team van 8 specialisten klaar voor de revisies en herstellingen van uw tandwielkasten en motorreductoren tot 25 ton en dit volledig merkonafhankelijk.       
Bovendien is er een magazijn van 200 m² met bijhorende montagelijn voor onze standaard motorreductoren. Dit laat ons toe om een nieuwe motorreductor binnen het uur samen te bouwen.  
Daarnaast is er ook een team van specialisten die U graag helpen bij het ontwerp van op maat gemaakte tandwielkasten maar ook voor nieuwe aandrijfgroepen en hun componenten. En dit geheel merkonafhankelijk.  
Zo kan U een aandrijfgroep bekomen die beantwoord aan uw wensen in functie van de toepassing.  
Kortom, als u een vraag heeft over aandrijfgroepen, aarzel dan zeker niet ons te contacteren.

  •   
  •   
  •   
  •