naar top
Menu
Logo Print

MGH trekt de kaart van duurzaam ondernemen

Calculatiemodel helpt in keuze revisie vs. nieuwbouw
magazine

MGH heeft een calculatiemodel opgesteld om zowel voor revisie als voor nieuwbouw de CO2-uitstoot in kaart te brengen. Hierdoor kan naast economische criteria (prijs en lvt) ook een ecologische parameter worden meegeven (CO2). Dit kan de klant helpen in zijn beslissing te kiezen voor revisie, hetzij voor nieuwbouw.
Predictief werken brengt problemen vroegtijdig aan het licht. Via MGH online monitoring kan de toestand van lagers, tandwielen, koppelingen en smering constant online worden gemonitord. Op die manier kan gevolgschade zoveel mogelijk beperkt worden en kan de aandrijfgroep op een veel duurzamere manier terug worden ingezet. Hoe minder schade, hoe minder onderdelen vervangen moeten worden, en hoe ecologischer én economischer de revisie kan worden uitgevoerd.
MGH zet daarnaast ook in op proactief onderhoud. Als bv. bij een revisie het meest kritische onderdeel kan worden verbeterd, dan komt dit de levensduur van de volledige installatie ten goede. Voorbeelden: kritische lagers vervangen door een beter geschikt type van lager, kritische tandwielstellen vervangen door tandwielstellen met hogere servicefactoren (geometrie, hardheid, materiaalkeuze …). Hierdoor zal de levensduur van de aandrijfgroep verhogen, waardoor deze economischer en duurzamer zal zijn in onderhoud.
U kan MGH bezoeken op de vakbeurzen Maintenance, Maintenance NEXT & Indumation.

MGH

MGH

RITTWEGERLAAN 2B
1830 MACHELEN
+3227530040
+3227530049
www.MGH.be
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

MGH2002 nv, een gespecialiseerd servicebedrijf voor aandrijvingen, heeft een nieuwe locatie in dienst genomen.  
In de nieuw ingerichte locatie met werkplaats van 500 m² staat een team van 8 specialisten klaar voor de revisies en herstellingen van uw tandwielkasten en motorreductoren tot 25 ton en dit volledig merkonafhankelijk.       
Bovendien is er een magazijn van 200 m² met bijhorende montagelijn voor onze standaard motorreductoren. Dit laat ons toe om een nieuwe motorreductor binnen het uur samen te bouwen.  
Daarnaast is er ook een team van specialisten die U graag helpen bij het ontwerp van op maat gemaakte tandwielkasten maar ook voor nieuwe aandrijfgroepen en hun componenten. En dit geheel merkonafhankelijk.  
Zo kan U een aandrijfgroep bekomen die beantwoord aan uw wensen in functie van de toepassing.  
Kortom, als u een vraag heeft over aandrijfgroepen, aarzel dan zeker niet ons te contacteren.

  •   
  •   
  •   
  •