naar top
Menu
Logo Print

MGH houdt industrie draaiende

magazine

MGH bouwt motorreductoren in samenwerking met Premium Stephan; ook de onderdelen worden in het servicecentrum gestockeerd. Zo kan MGH snel reageren bij een defecte motorreductor en wordt de stilstand van een installatie tot een minimum gehouden. MGH kan op 20 minuten een nieuwe standaard motorreductor samenstellen, in een tijdsspanne van 3 u. (assemblage en levering) draait de installatie opnieuw zoals tevoren.

MGH

MGH

RITTWEGERLAAN 2B
1830 MACHELEN
+3227530040
+3227530049
www.MGH.be
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

MGH2002 nv, een gespecialiseerd servicebedrijf voor aandrijvingen, heeft een nieuwe locatie in dienst genomen.  
In de nieuw ingerichte locatie met werkplaats van 500 m² staat een team van 8 specialisten klaar voor de revisies en herstellingen van uw tandwielkasten en motorreductoren tot 25 ton en dit volledig merkonafhankelijk.       
Bovendien is er een magazijn van 200 m² met bijhorende montagelijn voor onze standaard motorreductoren. Dit laat ons toe om een nieuwe motorreductor binnen het uur samen te bouwen.  
Daarnaast is er ook een team van specialisten die U graag helpen bij het ontwerp van op maat gemaakte tandwielkasten maar ook voor nieuwe aandrijfgroepen en hun componenten. En dit geheel merkonafhankelijk.  
Zo kan U een aandrijfgroep bekomen die beantwoord aan uw wensen in functie van de toepassing.  
Kortom, als u een vraag heeft over aandrijfgroepen, aarzel dan zeker niet ons te contacteren.

  •   
  •   
  •   
  •