naar top
Menu
Logo Print

MGH draait al 15 jaar op volle toeren

MGH draait al 15 jaar op volle toeren
magazine

MGH vierde in oktober haar 15de verjaardag samen met collega's en hun gezin. Het bedrijf maakte van de gelegenheid gebruik om zijn klanten en leveranciers te bedanken voor het vertrouwen en de fijne samenwerking. Dankzij hun vertrouwen realiseren zij grote projecten.

MGH is dé partner die de industrie draaiende houdt dankzij haar merkonafhankelijke totaaloplossingen voor zware elektromechanische aandrijfgroepen.

MGH historiek

In 2002 wordt MGH opgericht door Geert Heyvaert en de activiteiten gaan van start in Melsbroek. Een jaartje later treedt de eerste werknemer in dienst. Al snel vindt vanwege plaatsgebrek een verhuizing plaats naar Vilvoorde, met een werkplaatst van ± 250 m² en een hijscapaciteit van 3 ton.

Ondertussen koos Rexnord Stephan voor MGH als service partner Benelux voor S4 Small Gear Units.

In 2007 verhuisde alles naar Machelen, met een werkplaats van 750 m² en een hijscapaciteit van 10 ton.

MGH blijft investeren, onder andere in een zware pers, software voor tandwielberekening, diverse hijsfaciliteiten …
MGH blijft uitbreiden en neemt enkele activiteiten over van Spie Belgium, het vroegere H. François.

In 2010 kiest ook Siemens Flender voor MGH als servicepartner voor de FZG tandwielkasten range. MGH richt een tweede servicecenter op in 2011: MGH Antwerp, de Nederlandse markt kan nu ook vertegenwoordigd worden.

In 2014 trekt MGH de kaart van duurzaam ondernemen door middel van revisies en proactieve acties. Sinds 2015 werken we met een nieuw MRP systeem: SAP en wordt de Nederlandse markt vertegenwoordigd. Onlangs heeft Siemens Flender haar partnership met MGH als service partner delivery herbevestigd.

2017: MGH blijft uitbreiden en is nu ook actief op de Franse markt. Doorheen de jaren zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de wereld van de zware elektromechanische aandrijfgroepen. Vandaag bestaat het MGH-team uit 33 medewerkers.

MGH

MGH

+3227530040
+3227530049