naar top
Menu
Logo Print

AERZEN: INNOVATIES IN EN SERVICE VOOR BLOWER, COMPRESSOR EN GASMETER

Aerzen Belgium biedt o.a. conditiebewaking aan

Op de Maintenancebeurs van maart 2018 was ook Aerzen Belgium opnieuw present. Goed gelegen vlak aan de hoofdinkom van de beurs deelde de dochteronderneming van de Aerzener Maschinenfabrik GmbH er een stand met MGH. Beiden investeerden ook in dé eyecatcher: een virtual reality (VR)-opstelling waarbij bezoekers om ter snelst naar wens een bloweraggregaat of een tandwielkast konden herstellen, gekoppeld aan een wedstrijd. Op de stand van Aerzen kon men het vertrouwde gamma ontdekken - waaronder de draaizuigercompressor Delta Hybrid - aangevuld met innovaties zoals Aerzen Webview, dat diagnose op afstand mogelijk maakt.

Aerzen op Maintenance

AERZEN OP MAINTENANCE

Aerzen op Maintenance? Dat was niet te missen. Niet enkel sierde hun advertentie de cover van de beursuitgave van dit vakblad, maar de firma uit Kortenberg had ook een gezamenlijke stand meteen aan de beursingang bemachtigd. Daarbij sprong ook onmiddellijk de virtual reality opstelling in het oog, waar bezoekers in competitie konden treden met elkaar. Met de hulp van een VR-bril en twee controllers maakten ze uit wie het snelst een aantal onderdelen van een Aerzen-blower kon vervangen. Op de stand van Aerzen zelf waren het enkele doorgesneden toestellen die de show steelden. “Mensen zien zelden een dwarsdoorsnede van onze machines", wist sales manager Frederik Deboyser. “Tijdens Maintenance kunnen ze die ontdekken op onze stand en geven wij daarbij de deskundige uitleg."

Abaris Blower repair

Een stukje van de stand op Maintenance was voorbehouden aan zusterbedrijf Abaris Blower Repair. Zoals de firmanaam al weggeeft, is Abaris gesprecialiseerd in reparatie en revisie van alle merken lucht- en gasverplaatsende een- of tweeassige machines. Het beschikt hiervoor over een testbank voor vermogens tot 315 kW.

Delta Hybrid
Delta Hybrid draaizuigercompressor

Delta Hybrid draaizuigercompressor

Prominent in beeld op een hoek van de stand konden bezoekers de Delta Hybrid bezichtigen. Deze draaizuigercompressor is een synergie van draaizuigerblower - en schroefcompressortechnologie en biedt nieuwe mogelijkheden (regelbereik van 25 tot 100%) voor het genereren van overdruk of vacuüm. De energie-efficiënte compressor zorgt voor een opmerkelijke energiebesparing. Bovendien is de proceslucht 100% olievrij.

Webview
 De Webview module biedt diagnose via ethernet

Webview Als aanvulling op AERtronic

Maintenance stond bol van de digitale innovaties. Op dat vlak heeft ook Aerzen zijn duit in het zakje gedaan met Webview. Deze module die een aanvulling is op het communicatieve controlesysteem AERtronic of AERsmart maakt diagnose van op afstand (via ethernet) mogelijk. Webview verzamelt werkingsgegevens en service-info van de Aerzen-toestellen zonder extra software of applicaties. Webview verzamelt werkingsgegevens en service-info van de Aerzen-toestellen en stelt de verzamelde data ter beschikking via intra of internet. Hiernaast stelde Aerzen ook zijn oplossing met betrekking tot online trillingsbewaking en automatische motornasmeersystemen voor. Als aanvulling op de after sales servicedienst van Aerzen zullen al deze mogelijkheden helpen om de beschikbaarheid en levensduur van de Aerzen machines uit te breiden. Een echt pluspunt voor uw investering!

Logo Aerzen

AERZEN

AERZEN

A. DE CONINCKSTRAAT 11
3070 KORTENBERG
+3227588050
+3227572283