naar top
Menu
Logo Print

PRESENTATIE VAN EEN NIEUWE MODELVARIANT VOOR ELEKTRISCHE COMPRESSOREN

AERZEN DELTA SCREW NU IN ZEVEN MODELVARIANTEN

De succesvolle generatie Delta Screw-schroefcompressoren van AERZEN wordt uitgebreid met het VM 100-compressorpakket. Het veelzijdige assortiment compressoren bestaat nu uit zeven modelvarianten. Ze onderscheiden zich door hun efficiënte technologie voor gebruik in het bovenste luchtdebietbereik en hun flexibele vermogen om aan elke behoefte te voldoen.

Het AERZEN Delta Screw VM 100-compressorpakket viert zijn première.

Delta Screw VM 100-compressorpakketHet nieuwe compressortype is ontworpen voor een luchtdebietbereik van 1500 tot 7620 m³/u en heeft een maximaal drukverschil van 3,5 bar. Toepassingsspecialist AERZEN beantwoordt daarmee aan specifieke praktische eisen in het lagedrukbereik en de voortdurend groeiende vraag naar krachtige en efficiënte technologie. Het brede assortiment compressoren bestaat nu in totaal uit zeven modellen met een luchtdebietbereik van 330 tot 7620 m³/u en een aandrijfcapaciteit van 30 tot 630 kW.
Zoals alle compressoren van de serie heeft de VM 100 een geluiddempende omkasting met interne toevoer- en afvoerluchtroosters, wat zorgt voor een compact ontwerp. Stroomgeoptimaliseerde inlaatkanalen minimaliseren het drukverlies aanzienlijk. De prestaties kunnen aanzienlijk worden verbeterd door koele buitenlucht direct in de inlaatfilter aan te voeren. De absoluut olie- en absorptiemiddelvrije persluchttechnologie van AERZEN is volkomen uniek. Olievrije werking is gecertificeerd volgens ISO 8573-1/klasse 0. Het gepatenteerde principe van de ingebouwde reactieve demper biedt bescherming tegen verontreiniging en garandeert procesbetrouwbaarheid gedurende de volledige levensduur van het systeem. De nieuwste compressor maakt ook indruk met zijn flexibiliteit. Verschillende uitrustingsopties en een uitgebreid assortiment accessoires vervolledigen de operationele mogelijkheden van de VM 100. Efficiëntie en prestaties van de elektrische Delta Screw-compressoren worden veilig geregeld door de AERtronic. De geïntegreerde sturing bewaakt op betrouwbare en gemakkelijke wijze de inlaat-, uitlaat- en oliedruk, en de afvoer- en olietemperatuur.
Volgens de fabrikant scoren alle schroefcompressoren van klasse E met hun sterke energiebalans. in vergelijking met conventionele compressoren is een hogere energie-efficiëntie tot 6 procent mogelijk. Bezoekers van de POWTECH beurs konden via de Augmented Reality-tour op een wel heel bijzondere manier kennismaken met de E-compressoren van AERZEN.

AERZEN

AERZEN

A. DE CONINCKSTRAAT 11
3070 KORTENBERG
+3227588050
+3227572283