naar top
Menu
Logo Print

Gratis webseminar rond overgang naar 5G-netwerk

Distrelec werkt samen met KEMET voor tweede deel van de Distrelec Webinar-series
magazine

Distrelec, toonaangevende Europese distributeur van elektronica, automatiserings- en meettechnologie, introduceert het tweede deel van de 'The Distrelec Webinar Series' in samenwerking met toonaangevend fabrikant van condensator-, sensor- en magneetoplossingen, KEMET Electronics. Het gratis webseminar, dat de overgang naar het langverwachte 5G-netwerk omvat, vindt plaats op dinsdag 30 april om 15:00 CET.

Steve Herd, Hoofd Klantpropositie en Productmanagement bij Distrelec:
"Door samen te werken met KEMET, kunnen wij bij Distrelec uniek inzicht bieden in de complexiteit achter de integratie van de nieuwe 5G-breedbandservice. Dit deel van 'The Distrelec Webinar Series' biedt engineers en technici uitgebreid inzicht in de technologie, de uitdagingen die zijn verbonden aan de overgangsfase en de bijbehorende productoplossingen die KEMET biedt."
Nick Stephen, Technical Marketing Engineer bij KEMET is gedreven door de kracht van nieuwe technologieën en de impact die ze hebben op een groot aantal verschillende industrieën. Hij brengt de mogelijkheden voor engineers en technici op verschillende gebieden in kaart om te experimenteren met de nieuwe 5G-breedbandservice. In een commentaar op de betrokkenheid van KEMET bij de 'The Distrelec Webinar Series,' verklaarde Stephen: "Het 5G-netwerk belooft hoge snelheden, minimale tot geen vertraging en de mogelijkheid om grote hoeveelheden informatie over te dragen op al onze apparaten. In een tijdperk waarin digitalisering en interactieve technologie essentieel zijn voor alle bedrijfstakken en functies, zal deze technologie de manier waarop we naar gegevens en connectiviteit kijken radicaal veranderen."

De registratie staat nu online. Klik op de link voor meer informatie: http://bit.ly/DistrelecWebinar5G.

DISTRELEC

DISTRELEC

+31302650150
+31302622024