naar top
Menu
Logo Print

Distrelec verdeelt Kisling ergo.®

Milieuvriendelijke lijm- en afdichtingsoplossingen zonder gevaarmarkering voor diverse industrieën
magazine

Distrelec is benoemd tot officiële distributiepartner voor de introductie van ergo.®, het lijmmerk van Kisling. Het assortiment ergo.® van Kisling bestaat uit structurele lijmen van hoogwaardig methylmethacrylaat en op basis van epoxy, seconde- en anaerobe lijm, hybride polymeerlijmen en -afdichtingen en RTV-siliconen.

Steve Herd, Hoofd Klantpropositie en Productmanagement bij Distrelec zegt: "Het indrukwekkende assortiment lijm- en afdichtingsproducten van ergo.®van Kisling biedt onze klanten milieuvriendelijke lijm- en afdichtingsoplossingen zonder gevaarmarkering voor diverse industrieën. Als de officiële partner voor de introductie brengt Distrelec het volledige assortiment ergo.®-oplossingen van Kisling op de markt."
Dr. Thomas Plantenberg, Managing Director bij Kisling, zegt: "Dankzij onze samenwerking met Distrelec krijgt het merk ergo.® van Kisling naamsbekendheid in nieuwe Europese markten, waardoor Distrelec de voornaamste distributeur van het assortiment wordt."

Het assortiment is uniek doordat de meeste producten niet zijn geclassificeerd als gevaarlijke goederen. Dit betekent dat klanten profiteren van een minder lange vrachttijd, minimale gezondheids- en veiligheidsrisico's voor gebruikers en minder milieueffecten. De gepatenteerde twist-open-doseerdop is exclusief voor ergo.® van Kisling. Deze dop zorgt voor nauwkeurige en nette lijmtoepassingen zonder lijm te morsen en het mondstuk te verstoppen.
Met een uitgebreid productassortiment biedt het merk een lijm- of afdichtingsoplossing voor elke toepassing in diverse industrieën, waaronder elektronica, machines en machinebouw, pomp- en ventielproductie en onderhoud en reparaties.

Het volledige assortiment ergo.® van Kisling is beschikbaar via de webshop van Distrelec.

DISTRELEC

DISTRELEC

+31302650150
+31302622024