naar top
Menu
Logo Print

VEILIGHEID EN EFFICIENTIE, BELANGRIJKER DAN OOIT IN DE INDUSTRIELE SECTOR

E.T.A. Systems, de ervaringsdeskundige voor radiobesturingen en camerasystemen

Veiligheid en efficiëntie zijn een hot item in onze moderne industrie. Omdat een arbeider bij allerlei taken niet altijd rechtstreeks kan zien waarmee hij bezig is, komt zijn veiligheid vaak in het gedrang. Situaties zoals dode hoeken, de positie van de werknemer op de werkvloer en allerlei obstakels in de weg, maken het soms erg moeilijk om de veiligheid te blijven garanderen. Zelfs als een medewerker zich in sommige gevallen in een hogere positie bevindt, is hij niet altijd in staat om zijn volledige werkterrein te overzien.

INDUSTRIELE RADIOBESTURINGEN

Hetronic is een pionier op het vlak van radiografische besturing. Bovendien is het wereldwijd marktleider. Dit laat toe om op efficiënte wijze veilig ontwikkelde, betrouwbare en betaalbare oplossingen aan te bieden. Dit kan perfect op maat en vraag van de klanten. Hetronic verbindt zich ertoe om het beste te bieden aan een verscheidenheid aan industrieën over de hele wereld. Al sinds de oprichting in 1982 specialiseert Hetronic zich in het begrijpen van de complexe en specifieke behoeften van zijn klanten. Het bedrijf streeft er voortdurend naar de besturing van machines veiliger en economisch efficiënter te maken. Daarnaast onderzoekt het steeds weer de nieuwste technologieën en ontwikkelt het innovatieve producten en oplossingen om te voldoen aan de eisen van een steeds meer competitieve industrie.

Het uitgebreide assortiment van radiobesturingen biedt oplossingen voor elke industriële tak. Zelfs als het net dat tikkeltje meer moet zijn, biedt Hetronic een gepaste oplossing aan met zijn EX radiobesturingen. Deze werden ontworpen om te voldoen aan de meest veeleisende industriestandaarden voor risicovolle of potentieel explosiegevoelige plaatsen. Elk EX zender-ontvangerssysteem is specifiek aangepast om te voldoen aan lokale en internationale wettelijke vereisten, steeds goedgekeurd door ATEX, IECEx of NEC.

ANALOGE EN DIGITALE CAMERA'S

Camerasystemen van Falcon-IQ die onder alle omstandigheden een beeld geven van de omgeving, maken het mogelijk voor werknemers om via een monitor continu oogcontact te houden met de volledige werkvloer. De werknemer kan zo vanuit zijn positie controleren wanneer een handeling gevaarlijk wordt en onmiddellijk de nodige maatregelen treffen. Het resultaat is een verhoogde efficiëntie door een sterk verbeterde zichtbaarheid. Falcon-IQ ontwikkelde een reeks van kwaliteitsvolle en robuuste camerasystemen om bestand te zijn tegen barre werkomstandigheden, zoals slechte weersomstandigheden, stof, trillingen en andere factoren, typisch aan de industriële sector. Dit zijn vaak toepassingen waarvoor hoge kwaliteitsbeelden nodig zijn in functie van extra veiligheid en realtime- controle. Falcon-IQ biedt zowel analoge als digitale camerasystemen aan, met zoomfunctie en, indien gewenst, infraroodbeelden. De camera's en monitoren met robuuste behuizing zijn te gebruiken bij temperaturen van -40 °C tot +85 °C en zijn standaard schokbestendig tot 50 G. Voor zeer uitzonderlijke omstandigheden zijn er camera's beschikbaar met een schokbestendigheid tot 80 G.

SERVICE EN KLANTSPECIFIEKE NODEN CENTRAAL

E.T.A. Systems, centraal gelegen in Kontich, tussen Antwerpen en Brussel, biedt een totaalpakket aan voor uw Hetronic radiobesturingen en Falcon-IQ-camerasystemen. Als Belgische dealer van een ruim assortiment kwaliteitsproducten, ook verkrijgbaar via de webshop, met daarnaast een eigen servicecenter, kan E.T.A. Systems de beste service aan zijn klanten bieden. Service en klantspecifieke noden staan bij E.T.A. Systems centraal.

E.T.A. SYSTEMS

E.T.A. SYSTEMS

+3232372055
-