naar top
Menu
Logo Print

KRAAKNETTE PRODUCTIE MET BEHULP VAN DE INDUSTRIËLE STOFZUIGERS VAN KÄRCHER

Verwijder spaanders, oliën en stofresten

De krachtige alleszuigers van Kärcher voor zowel vloeistoffen, spaanders, oliën als stofresten zijn ontworpen voor zwaar industrieel gebruik en zijn verkrijgbaar in verschillende soorten aandrijvingen. 

IVR-L

Onze IVR-L is uw competente en stabiele oplossing voor het onttrekken van vloeistoffen met of zonder zonder slijpsel.

Plan voor de lange termijn

Het IVR-L gamma bestaat uit zorgvuldig gebouwde machines met een hoge duurzaamheid. De hoge materiaaldikte en de uitstekende stabiliteit zorgen ervoor dat de zuiger tegen een stootje kan. De oliebestendige wielen en kabels maken het plaatje af.  

Het zuigt perfect in alle opzichten

Uw IVR-L is een machine die een zeer hoog niveau haalt. Ze is enerzijds erg gebruiksvriendelijk en heeft anderzijds een zeer uitgebreide actieradius. De machine is voorzien van een vrij draaiende aanzuigaansluiting. Die is centraal aan de bovenkant geplaatst, waardoor u een actieradius van 360° hebt. 

De bediening is nog nooit zo eenvoudig geweest

Kärcher maakte de bediening zo eenvoudig mogelijk. Met onder andere een simpele draaischakelaar voor in- en uitschakelen. 

Kärcher
IVR-L toegepast in de metaalindustrie

IVM 60/30

Industriezuiger in de middenklasse

Een 3-fasige draaistroommotor, zijkanaalcompressor met uitzonderlijk lange levensduur, een grote sterfilter in stofklasse M en de eenvoudige, manuele filterreiniging met mechanische aandrijving zijn enkele van de interessante interne kenmerken van de industriezuiger IVM 60/30 in de middenklasse. Langs de buitenkant maakt de robuuste zuiger indruk met zijn behuizing van resistent staal en een zuurbestendige roestvaste body en reservoir, alsook grote wielen voor eenvoudig en veilig transport. De zuiger kan worden ingezet in bijna alle industriële omgevingen naar het verwijderen van fijnstof tot grof vuil - ook in een 3 shiftensysteem.

Gebruiksvriendelijke hantering

Slanghaak en accessoireopbergruimte voor eenvoudige opslag en transport. Geïntegreerde kabelhaak voor veilig ophangen van kabel. Alle haken kunnen met een clipsysteem aan de zuiger worden gehangen. IVM 60/30: Handmatig filterschudsysteem voor lage bedrijfskosten.

Handmatig filterschudsysteem voor lage bedrijfskosten

Verlengt de levensduur van het continue filter, waardoor de onderhoudsinspanning vermindert. Langere levensduur van het filter door frequentere filterreiniging en gedoseerde krachtoverbrenging naar het filter.

Kärcher
IVM 60/30 is uiterst geschikt voor droge toepassingen

 

KARCHER

KARCHER

BOOMSESTEENWEG 939
2610 WILRIJK
+3233400711
+3233146443