naar top
Menu
Logo Print

Maintenance, M+R & Worksafe groot succes

5186 bezoekers op 325 standen
magazine

Eind maart werden in Antwerp expo voor het eerst 3 complementaire events samen georganiseerd: Maintenance, M+R ( Meet-en regelinstrumentatie) en Worksafe ( Health & Safety @Work). Deze combinatie zorgde met haar 325 exposanten meteen voor een stijging van het aantal bezoekers tot 5186. Maintenance en M+R gingen er 3% op vooruit. Worksafe scoorde na het grote succes van de lancering in Namen, nu ook in Antwerpen meteen.

Drie events, gelijktijdig op dezelfde locatie
De combinatie van Maintenance en Pumps & Valves bleek in 2012 een schitterende tandem te zijn. Geen enkele industrieel bedrijf kan immers pompen, kleppen en ander process-equipment draaiende houden zonder het nodige onderhoud. In de onpare jaren van Maintenance is er echter geen Pumps & Valves, maar staat M+R (Meet-en regelinstrumentatie) op het programma. Naast de technische en maintenance managers dienen ook de E&I engineer of procesplantmanager hun activiteiten steeds met de juiste PBM’s uit te voeren. Hier zit dan ook direct de link waarom Worksafe haar plaats heeft naast Maintenance en M+R. Het belangrijke van deze combi was dat elk event haar eigen branding, identiteit en bezoekersprofiel bleef behouden, maar dat de bezoekers van de 3 events er ineens een interessant aanbod bijkregen, zonder een extra verplaatsing te hoeven te doen. De vele tevreden exposanten bewijzen dat deze strategie voor hen goed gewerkt heeft.

Masterclasses en Bemas Digital Innovation tours
Met 537 halve dag sessies waren ook de Masterclasses een succes, zelfs voor zéér gespecialiseerde sessies over bijvoorbeeld Process Analyser Technology (PAT). Ook de Bemas Digital Innovation Tours groeiden sterk in het aantal geïnteresseerden. Op deze manier konden de bezoekers op 1 uur tijd kennismaken met de meest vooruitstrevende producten die de beurs te bieden had.

Op naar volgende editie!

EASYFAIRS

EASYFAIRS

+3232805300
+3232805353