naar top
Menu
Logo Print

KEFATHERM CONDENSWERENDE COATING

Meervoudige en duurzame bescherming

KefaTherm is een doeltreffende techniek om condensproblemen te vermijden. Deze unieke coating zorgt zuiver fysisch voor droge, afdruipvrije oppervlakken, en beschermt perfect tegen schade, roest, verrotting en verwering door condens. Effectief, milieuvriendelijk en geniaal eenvoudig.

Condenswerend

Condensatie is een natuurlijk proces dat al bij normale luchtvochtigheid leidt tot druppelvorming op plafonds, wanden, dakplaten in opslagruimtes en werkplaatsen enzovoort. De microporiënstructuur van de KefaTherm coating vergroot het oppervlak 18 tot 20.000 keer en elimineert de oppervlaktespanning van het aanwezige condenswater. Druppels kunnen zich zo niet meer vormen, het vocht wordt optimaal verdeeld en kan probleemloos verdampen. Het resultaat: vochtgevoelige goederen, inboedel en bouwdelen blijven langdurig beschermd tegen verwering, roest en schimmels.

Corrosiewerend

Doordat KefaTherm het metalen oppervlak vochtvrij houdt, werkt het ook corrosieremmend.

Vuilwerend

Vochtige oppervlakken en elektrostatische oplading trekken vuil aan als een magneet. Droge, met KefaTherm gecoate oppervlakken laden zich niet op elektrostatisch, en vervuilen dus veel langzamer.

Koudewerend

KefaTherm werkt fungeert ook als thermische isolatie voor leidingen, tanks, plafonds en wanden uit staal, aluminium, beton en hout. Op minerale ondergronden regelt het de vochtigheid aan het oppervlak. Via het capillaire effect onttrekt het ook vocht aan het pleisterwerk en de muur.

Eenvoudig, universeel, effectief en duurzaam

KefaTherm is gebruiksklaar en bevat geen schadelijke chemicaliën. De speciale microporiënstructuur kan heel wat vocht opnemen en vlot weer aan de omgeving afgeven, dus een hellingsgraad of afschot is niet nodig.

 

SB SOLUTIONS

SB SOLUTIONS

DRIE SLEUTELSSTRAAT 74
9300 AALST
+3253417013
+3253417012