naar top
Menu
Logo Print

TOTALE ENERGIEOPLOSSINGEN VOOR KRITISCHE INSTALLATIES

The rental solutions engineers

De productie van industriële installaties staat of valt met de aanvoer van energie. Of de tijdelijke energievraag nu ontstaat door een calamiteit,als gevolg van gepland onderhoud of eenvoudigweg als back-up ... de experts van Energyst leveren dagelijks totaaloplossingen op maat van de energievraag.


Energyst

ENERGIEOPLOSSINGEN OP MAAT VAN DE HUURDER

Geen twee productinstallaties zijn identiek. Elke installatie heeft specifieke noden, ook op het vlak van energie. Daarom benadert Energyst elk project met een open blik. De application engineer komt eerst op locatiebezoek, en brengt er de wensen en behoeften technisch in kaart.

EnergystOntwerpen

Bij het design van een oplossing voor specifieke behoeften wordt er rekening gehouden met eventueel al bestaande voorzieningen, de gewenste energie-efficiëntie en de meeste effectieve manier voor belevering. Energyst stelt een technische oplossing voor, volledig met een gedetailleerde checklist (apparatuur, toebehoren en logistieke mogelijkheden) én de belangrijke kosten.

Flexibiliteit

Energyst beschikt over een uitgebreide vloot aan machines om een antwoord te bieden op elk energievraagstuk. Dit gaat van een huuraanvraag voor één generator tot een kant-en-klare oplossing inclusief engineering, FAT en SAT test, plan van aanpak, risico analyse brandstoflevering en verzekering. En heeft u problemen met uw proceskoeling? De experts van Energyst staan er om bekend u de juiste oplossing te bieden om de continuiteit van uw productieproces te garanderen.


KWALITEIT EN VEILIGHEID

Als onderdeel van de CAT-familie draagt Energyst de begrippen kwaliteit en veiligheid zeer hoog in het vaandel. Ze voldoen bijvoorbeeld onder meer aan ISO9001:2008 , OHSAS 18001 en VCA. Daarnaast respecteert de verhuurfirma ook uw eigen interne regelgeving om dit vlak. Er wordt dan ook op voorhand overleg gepleegd over de veiligheidsvoorschriften on-site, zodat Energyst kan voldoen aan al uw regelgeving en zo kan bijdragen aan uw QHSSE doelstellingen.

Aarding

Bij tijdelijke installaties is - net zoals bij vastgeïnstalleerde elektrische installaties - aarding belangrijk voor de veiligheid. Specifieke voorschriften zijn te vinden in de AREI (BE) en de NEN1010 (NL) 'Veiligheidsbepalingen voor laagspanningsinstallaties'. Voor tijdelijke evenementen is er bijv. NEN8020-20. Een deugdelijke aarding bij het sterpunt van een tijdelijke generator voorkomt gevaarlijke situaties en zorgt voor een tijdige, automatische uitschakeling. Het slaan van een tijdelijk aardpunt kan worden uitgevoerd door een gespecialiseerd bedrijf dat nadien een meetstaat aanlevert met daarop de precieze waarde (Ω) van de aardverspreidingsweerstand. Bij kortstondige projecten kan men zelf een aardingspunt slaan. Belangrijk daarbij is om met een speciale aardverspreidingsweerstandsmeter na te meten of de aarding voldoende laag is om een veilige opstelling en installatie te garanderen. Energyst kan de klant hierbij volledig ontzorgen.


Energyst24/7 SERVICE

Energyst begrijpt dat elke minuut downtime u geld kost. Daarom kunt u rekenen op de technische expertise van het verhuurbedrijf. De experts van Energyst steken er al hun energie in om uw energielevering te garanderen. Real energy comes from Energyst!


ENERGYST - CAT RENTAL COMPANY

Energyst is een CAT Rental Company die huuroplossingen voor stroomopwekking en klimaatbeheersing aanbiedt. De verhuurfirma voorziet in apparatuur zoals generatoren, transformatoren en loadbanks. Daarnaast beschikt Energyst ook over lucht- of watergekoelde chillers, air-to-airkoelers en air- handlers.Voor verwarming zijn er ook airhandlers, net als warmwatersystemen, air-to-airverwarming en warmtepompen.


logo Energyst

ENERGYST

ENERGYST

PO BOX 30
5530 AA BLADEL
+31497532500
+31497532550