naar top
Menu
Logo Print

Installatie & Elektro Vakbeurs

INSTALLATIE & ELEKTRO VAKBEURS KOMT ERAAN

Van 14 tot en met 16 mei te Gorinchem

De tandembeurs Installatie & Elektro Vakbeurs te Gorinchem staat van 14 tot 16 mei volledig in het teken van De Installateur van de Toekomst. Hiermee komt beursorganisator Easyfairs tegemoet aan de steeds groter wordende honger naar vakkennis en de wil van installateurs om alle ontwikkelingen bij te houden en deze eigen te maken. Wat speelt er op dit moment, welke vraagstukken gaan er spelen en hoe ga jij je hierop voorbereiden? De Installateur van de Toekomst beantwoordt deze vraagstukken op het gebied van drie actuele thema’s. 

CONCEPT

Installateur van de ToekomstTijdens deze dagen biedt de beursorganisator de installateur de kans om oplossingen te vinden op (toekomstige) vraagstukken en uitdagingen die men tegenkomt op de werkvloer. Door praktische kennis aan te bieden over producten, diensten en wet- en regelgeving bereidt de beurs de installateur in een korte tijd op zijn toekomst voor. Thema's die hierbij een rol gaan spelen, zijn: Efficiënt werken, Duurzaamheid en Digitalisering. 

Door praktische kennis aan te bieden over producten, diensten en wet- en regelgeving bereidt de beurs de installateur in een korte tijd op zijn toekomst voor.

Efficiënt werken

Zoveel werk en zo weinig tijd! Daarom is het belangrijk dat het werk zo efficiënt mogelijk wordt uitgevoerd. Tijdens De Installateur van de Toekomst ontdek je hoe jij dit op jouw manier kunt inrichten. Ervaar nieuw gereedschap dat veel tijd gaat besparen, ontdek de oplossing op het personeels- of kennistekort in ons Café van de Toekomst of ga nieuwe samenwerkingen aan tijdens de ZZP-borrel!

Duurzaamheid

De energietransitie en het verduurzamen van de leefomgeving vragen veel nieuwe kennis van de e- & w-installateur. Warmtepompen, zonnepanelen, circulariteit: Welke vragen moet je kunnen beantwoorden om de klant van de juiste informatie te kunnen voorzien? In onze kennis- en praktijksessies vind je oplossingen en tips & tricks die je meteen in de praktijk kunt toepassen. 

Digitalisering

Niks gaat meer met pen en papier, alles wordt steeds meer digitaal geregistreerd, verwerkt en opgeslagen. Maar wat betekent dat voor elektro- en installatietechniek? Hoe gaan we om met beveiliging van data en gegevens? En aan de andere kant, hoe kan het juist een efficiënte rol spelen op de werkvloer?

Sfeerimpressie

NETWERKEN

Naast het kennisplatform dat Elektro Vakbeurs met de Installateur van de Toekomst creëert, blijft netwerken een belangrijke pijler in het beursconcept. Installateurs kunnen er al hun relaties uit Zuid-West-Nederland op één plek ontmoeten. Door zowel de bezoeker als de exposant te bedienen met een all-in concept, kan in een informele sfeer, inclusief een hapje en een drankje, het gesprek worden aangegaan over de toekomst van het vak. ​ 

​Gelijkgestemden ontmoeten en nieuwe samenwerkingen aangaan? Meld je dan nu aan en kom naar de ZZP-Borrel in het Café van de Toekomst!

PRAKTISCHE INFO

  • Dinsdag 14 mei - 13:00 - 21:00 uur
  • Woensdag 15 mei - 13:00 - 21:00 uur
  • Donderdag 16 mei - 13:00 - 21:00 uur

​Evenementenhal Gorinchem ligt centraal gelegen en is goed bereikbaar vanaf zowel de A15 als de A27. ​​Voor € 5 kan je de hele dag parkeren op het beveiligde parkeerterrein van Evenementenhal Gorinchem. (Bereken hier je route)

Easyfairs Nederland 
​Evenementenhal Gorinchem 
​Franklinweg 2
​4207 HZ Gorinchem
+31 (0) 183 680 680
gorinchem@evenementenhal.nl​
www.evenementenhal.nl

Bestel hier je kaarten