naar top
Menu
Logo Print

Burke Porter Group neemt Van Hoecke Automation over

VHA automotiveproducten nu ook gedistribueerd naar en ondersteund door breder scala wereldwijde klanten
magazine

De Burke Porter Group (BPG), een toonaangevende wereldwijde fabrikant van intelligente machines, heeft de aankoop van Van Hoecke Automation NV (VHA) aangekondigd.
VHA is een in België gevestigde wereldwijde leverancier van productie-automatisering, productmanipulatie en -controle in de voedselverwerkende, maak- en auto-industrie.

"Het tempo van technologievoortgang in de productie met behulp van sensoren, autonome machines en apparatuur ('intelligente machines') heeft ons aanzienlijke mogelijkheden geboden om tegemoet te komen aan de eisen van klanten van vandaag en tot ver in de toekomst," aldus David DeBoer, CEO van BPG. "De toevoeging van Van Hoecke Automation brengt een innovatieve groep hoogopgeleide ingenieurs met zich mee waardoor BPG meer diverse producten op wereldwijde schaal kan uitbouwen en ondersteunen. Het is een spannende tijd voor de industrie en voor ons bedrijf."

De combinatie van BPG en VHA zal beide bedrijven toelaten om zijn klanten naast innovatieve oplossingen in producten en engineering ook een grotere service en uitgebreide wereldwijde ondersteuning te bieden. Het wereldwijde bereik van BPG in de autoindustrie zal het ook mogelijk maken dat de automotiveproducten van VHA worden gedistribueerd en ondersteund naar een breder scala van wereldwijde klanten.

VAN HOECKE AUTOMATION

VAN HOECKE AUTOMATION

+3293897070
+3293897071