- 12 juni 2019
- Door Wouter Verheecke
- | 7 min. leestijd
- | Bron: Foodprocess
Onderhoud in chipsfabriek
Dit voorjaar nam BEMAS (Belgian Maintenance Associaton) een twintigtal Noorse maintenance managers op sleeptouw voor een 'best practices tour' doorheen ons land. Wij gingen mee op bezoek bij de eerste stop: voedingsbedrijf PepsiCo in Veurne, waar engineering manager Bert Pieters (toen nog maintenance manager) en European Reliability & Maintenance Lead Snacks & Grains division, Johan Delmoitie, het gezelschap meer vertelden over hun onderhoudsstrategie en -doelstellingen.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.