25 oktober 2017

VAKINFORMATIE VOOR TECHNISCH VERANTWOORDELIJKEN EN ONDERHOUDSMANAGERS

Lees online

Beste lezer,
in deze online editie van het vakblad
Total Industrial Maintenance (TIM) bundelen wij enkele caseverhalen. Het gaat telkens om een concreet probleem of een specifieke toepassing waarvoor een innovatieve oplossing gezocht werd. Zo kunt u inspiratie opdoen en misschien toepassen bij uw onderhoudsprojecten

Lees online op website Total Industrial Maintenance

Lasermeetapparaten voor snelle uitlijning en rapportering

Verbeterde efficiëntie van koelwaterpompen

Air Liquide schakelt Prüftechnik in

Gasleverancier Air Liquide schakelt Prüftechnik in voor het correcte uitlijnen van motor-compressorcombinaties. De specialisten van Prüftechnik hebben voor elke uit­lijning het juiste bevestigings- en correctiemateriaal in huis, naast de nodige exper­tise voor de interpretatie van de meetgegevens.
Lees meer

Efficiëntere koelwaterpompen

Bij Dramix, onderdeel van staalfabrikant Bekaert, verving het bedrijf KSB in koelwaterpompen voor koeling van de draadtrekmachines de asynchrone motoren door synchrone reluctantiemotoren, wat een jaarlijkse energiebesparing opleverde van zo'n 40.
Lees meer

Fluke Ti450 SF6 Gaslekdetector

Vandentempel introduceert de nieuwe Fluke Ti450 SF6 Gaslekdetector, een warmtebeeldcamera met als extra functie de SF6-gaslekdetectie. De nieuwe Ti450 SF6 Gaslekdetector verlegt de grenzen voor wat betreft prestaties en betaalbaarheid.
Lees meer

Agoria toont de toekomst

Heel wat geïnteresseerde bezoekers zakten af naar het BluePoint seminariegebouw in Antwerpen. Het seminarie 'Smart Integrated Production, Fit for the Future' toonde de bezoekers vooral dat de omslag naar Industrie 4.
Lees meer

Wat is uw verbeterpotentieel?

Stork brengt nog dit najaar het verbeterpotentieel van uw assets en organisatie in beeld. Zo krijgt u de nodige inzichten en kunt u 2018 starten met een duidelijk plan van aanpak.
Lees meer

Lancering Universal Structural Bonders

Ter lancering van het nieuwe assortiment hybride lijmen Loctite Universal Structural Bonders heeft de producent uitgepakt met een stunt. Op 3 oktober werden aan de containerterminal LDCT Delta 3 in Dourges (Rijsel) ruim 200 ton wagons voortgetrokken met amper 3 gram lijm.
Lees meer

Winterse jassen voor bouwarbeiders

In de herfst is het weer wisselvallig en kunnen alle weertypes de revue passeren. Dan is het zaak een professionele uitrusting te vinden die beschermt tegen koude en natte tijden, maar tegelijk zorgt voor het behoud van een gezonde lichaamstemperatuur.
Lees meer

Panasonic hernieuwt contract met Proximus

Panasonic heeft opnieuw het contract met Proximus verworven voor de gefaseerde vernieuwing van ongeveer 3.500 laptops voor hun servicetechnici. Panasonic levert reeds 18 jaar de notebooks waarmee de technici van Proximus elke dag de baan op gaan om het netwerk te installeren, te onderhouden en te upgraden zowel bij eindgebruikers als bij bedrijven.
Lees meer

http://tim.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Online magazine: Onderhoud? Deze oplossingen vonden uw collega's

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be