8 november 2017

VAKINFORMATIE VOOR TECHNISCH VERANTWOORDELIJKEN EN ONDERHOUDSMANAGERS

Lees online

120pxBeste lezer,

in deze online editie van het vakblad Total Industrial Maintenance (TIM) bundelen wij enkele 'TD in beeld' reportages. Zo ontdekt u hoe uw collega's het technisch onderhoud plannen en aanpakken.

Lees online op website Total Industrial Maintenance

DAF Trucks

Deceuninck

Evonik

Umicore

Alpro

OPLOSSINGEN IN DIESELSYSTEMEN

Diesel Büchli Antwerpen is uw professionele servicepartner in oplossingen van dieselsystemen. Brandstofpompen en injectoren zijn ruim voorradig in ruil zodat de machine weer snel en betrouwbaar kan draaien.
Lees meer

Fluke Ti450 SF6 Gaslekdetector

Vandentempel introduceert de nieuwe Fluke Ti450 SF6 Gaslekdetector, een warmtebeeldcamera met als extra functie de SF6-gaslekdetectie. De nieuwe Ti450 SF6 Gaslekdetector verlegt de grenzen voor wat betreft prestaties en betaalbaarheid.
Lees meer

Ook op zoek naar goede techniekers?

Dan hebt u de keuze:
1. U blijft zoeken, want de aanhouder wint. Uiteindelijk. Wij duimen voor u.
2. U schrijft in voor onze gratis ontbijtsessie en ontdekt hoe SBM Industrial Services aan de slag gaat met uw medewerkers.

Lees meer

Werk veiliger aan machines

Lockout/Tagout is een veiligheidsprocedure die steeds populairder wordt om ongevallen te verminderen tijdens interventies op machines. Correct geïmplementeerde Lockout/Tagout-procedures en -tools zorgen voor veilige interventies op machines door die machines volledig af te sluiten van hun energiebronnen.
Lees meer

World Efficiency Solutions

COP23 in Bonn in november, de Top in Chicago op 4 en 5 december voor steden die een engagement aangingen voor het klimaat, Climate Finance Day op 11 december en de Klimaattop in Parijs op 12 december: klimaat en groene groei staan centraal eind 2017.
Lees meer

MV2TECH : STOOMKRACHT GENERATIE 2.0

MV2TECH heeft een internationale netwerk uitgebouwd om een meer efficiënt en duurzamer industrie te creëren. Het Belgische bedrijf concentreert haar inspanningen voor innovatie in de waterbehandeling, de stoomcircuits en de koeltorens.
Lees meer

Endress+Hauser neemt intrek in nieuw gebouw

Endress+Hauser, specialist in procesinstrumenten, verklaarde eind oktober haar nieuwe BeLux-kantoorgebouw voor geopend in het bijzijn van de Raad van Bestuur, politici, partners en de tachtig medewerkers van het bedrijf.
Lees meer

http://tim.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Online magazine: Dit is hoe anderen hun onderhoud managen

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be