6 december 2017

VAKINFORMATIE VOOR TECHNISCH VERANTWOORDELIJKEN EN ONDERHOUDSMANAGERS

Lees online

120 pxBeste lezer,
in deze online editie van het vakblad Total Industrial Maintenance (TIM) worden verschillende problematieken rond
filters behandeld.

Filtratie bij hydraulische aandrijvingen

Verontreiniging van hydraulisch circuit

Nieuwe filtermedia in opmars

Filtratie van smeermiddelen: what's new?

Filtratie bij hydraulische aandrijvingen

Een filter in de hydraulica, soms een hydrofilter genoemd, is vandaag de dag een onontbeerlijke bouwsteen van een hydraulische aandrijving; stationair of mobiel, outdoor of indoor.
Lees meer

Verontreiniging van hydraulisch circuit

Vervuiling bedreigt de goede werking van de componenten in een hydraulisch circuit. Aangezien de spelingen in de componenten kleiner geworden zijn door de trend om hogere drukken te gebruiken, is de gevoeligheid van deze componenten tegenover contaminatie vergroot.
Lees meer

Nieuwe filtermedia in opmars

De tijd is gekomen om filtermedia te introduceren als een antwoord op de uitdagingen van de evolutie van de componenten in een hydraulisch systeem. Metaalgaas wordt afgeschreven omdat het te onderhevig is aan corrosie, roest en dergelijke; papier, of liever 'cellulose', wordt afgevoerd als niet-verenigbaar met fluctuerende en hoge drukken.
Lees meer

Filtratie van smeermiddelen: what's new?

De aandacht voor de filtratie van smeermiddelen neemt toe. En terecht. Een schoon smeermiddel levert een wezenlijke bijdrage aan de betrouwbaarheid en levensduur van de installatie en verlaagt vanuit diverse gezichtspunten de onderhoudskosten.
Lees meer

Verbeter de betrouwbaarheid

Een betrouwbare installatie met optimale beschikbaarheid, dat is het streven van veel bedrijven. Maar een betrouwbare installatie begint bij de organisatie zelf.
Lees meer

Ook op zoek naar goede techniekers?

 VIDEOOok op zoek naar goede techniekers?Dan hebt u de keuze:

1. U blijft zoeken, want de aanhouder wint. Uiteindelijk. Wij duimen voor u.

2. U schrijft in voor onze gratis ontbijtsessie en ontdekt hoe SBM Industrial Services aan de slag gaat met uw medewerkers. Want KMO's en multinationals rekenen al jarenlang op onze expertise om het technisch talent bij hun medewerkers te ontwikkelen of aan te scherpen.
Video

Bent u klaar voor de toekomst ?

Nieuwe technologische ontwikkelingen bieden de Maintenance Manager veel kansen. Met deze kansen zijn er ook meer uitdagingen. De top drie uitdagingen van de maintenance manager van nu ziet er als volgt uit: -Kennis borgen binnen de organisatie; -Zorgen voor een concurrerend machinepark; - Balanceren tussen correctief en preventief onderhoud.
Lees meer

WARMTEBEELDCAMERA

De DM284 industriƫle True RMS digitale multimeter met 18 functies is voorzien van FLIR's Infrared Guided Measurement-technologie (IGM) waarmee de gebruiker snel naar de exacte locatie van de temperatuurafwijking wordt geleid, op veilige afstand van het elektrische systeem of de elektriciteitskast.
Lees meer

Verras met exclusieve pralines

 VIDEOVerras familie, vrienden en/of collega's tijdens de eindejaarsperiode met de exclusieve smaakbox 'The Best Of Belgium Chocolate Awards'. Een exclusieve smaakbox samengesteld met 5 x 5 signature pralines die gebaseerd zijn op de winnende pralines van de Belgium Chocolate Awards.
Video

http://tim.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Filtratie verlaagt onderhoudskosten

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be