Online magazines

16 oktober 2020 Vakinformatie over technisch onderhoud

Het belang van software

 

Het geautomatiseerde maintenancemanagementsysteem (CMMS) speelt vaak een cruciale rol en de database die het bevat, moet gezekerd worden bij een mogelijke overgangsfase naar een nieuw systeem. Hoe een nieuw CMMS te kiezen en hoe de transitie het best verloopt om gegevensverlies te vermijden, leest u in dit online magazine.


Veel leesplezier!

 

Gauthier Geldhof

Bladmanager Total Industrial Maintenance

 

Meet 20 tot 200 ingangen met een universele datalogger. Geschikt voor spanning (mA via shunt), thermokoppel en RTD sensoren. Intern geheugen voor langdurige, autonome metingen, groot 7” kleurenscherm en trigger mogelijkheden. Software inbegrepen.
Lumiko breidt haar assortiment uit met een compleet pakket aan ledstrips. De soepele strips zijn leverbaar met LED’S in verschillende kleuren en lichtsterktes, zodat voor elke toepassing een geschikte oplossing kan worden geïnstalleerd.
Het geautomatiseerde maintenancemanagementsysteem (CMMS) speelt vaak een cruciale rol en de database die het bevat, moet gezekerd worden bij een mogelijke overgangsfase naar een nieuw systeem. Hoe een nieuw CMMS te kiezen en hoe de transitie het best verloopt om gegevensverlies te vermijden, leest u in dit artikel.
Ofwel hebben valbeveiligingssystemen als doel om een val door retentie of gebiedsbescherming te voorkomen, ofwel dienen ze de val wanneer ze toch gebeurt en de gevolgen ervan te beperken. Maar het aantal verschillende types valbeveiligingssystemen is uitgebreid.
Alles moet tegenwoordig sneller en efficiënter. Daarom is de hoogwerker in al haar vormen vandaag een onmisbaar hulpmiddel geworden op de werf. Met de hoogwerker kan een onderhoudstechnicus snel en op de veiligste manier aan hoogtes die hij met een simpele ladder onmogelijk kan bereiken.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij T.I.M. 

T.I.M. maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.