Online magazines

03 november 2020 Vakinformatie over technisch onderhoud

Online versie bekijken
Pandemisch risicomanagement

Hoewel de uitbraak van COVID-19 toch al van dit voorjaar dateert, is er nog steeds geen afdoende oplossing gevonden waardoor bedrijven weer ‘normaal’ aan het werk zouden kunnen.

 

Regels en maatregelen die vanuit de overheid worden genomen, kunnen helpen, maar anderzijds kunnen ze ook beperken. Mensen en bedrijven moeten hun creativiteit aanwenden om binnen die opgelegde regels het werk toch veilig te kunnen uitvoeren. 

 

De impact hiervan is soms groter dan voorspeld... Dat lees je hier in dit online magazine van Total Industrial Maintenance.

 

Gauthier Geldhof

Bladmanager Total Industrial Maintenance

Omdat pandemieën sinds mensenheugenis voorkomen, horen ze standaard thuis in het risicobeheersplan. Toen COVID-19 zich aandiende, bleek dit bij veel bedrijven niet het geval te zijn. Wat zijn nu de praktische oplossingen om in deze tijden onderhoud toch zo efficiënt mogelijk, maar bovenal veilig, te kunnen uitvoeren?
In Izegem staat de oudste en grootste fabriek van Vandemoortele. Die dateert uit 1899, maar uitgerekend die bakermat won dit voorjaar een Factory of the Future award. Hoewel sommige installaties erg verouderd zijn, is het onderhoud hier helemaal afgestemd op de principes van de 21ste eeuw.
Als je medewerkers in bedrijven en werkplaatsen vraagt hoe de perfecte werkkleding eruitziet, bestaan ook hier alle goede dingen uit drie: een professionele look, een comfortabele pasvorm en vele handige zakken. De nieuwe collectie MEWA MOVE voldoet aan al die eisen en staat met zijn functionele, vlotte stijl volledig in het teken van beweging.
Hitma heeft het instrumentatiepakket uitgebreid met de 84CS serie vortex-massaflowmeters met sanitaire aansluiting van Schneider Electric. Deze massaflowmeter is een aanvulling op het assortiment intelligente, krachtige vortex-flowmeters van Schneider Electric (voorheen Foxboro).
In het Gentse deel van North Sea Port gaven 10 private en publieke partners op woensdag 21 oktober het startschot voor het North-C-Methanol project, bedoeld om jaarlijks 140.000 ton minder CO2 uit te stoten en 44.000 ton groene methanol aan te maken.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Industrial maintenance 

Industrial maintenance maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.