Online magazines

01 december 2020 Vakinformatie over technisch onderhoud

Online versie bekijken
Energiemonitoring
Met intelligente systemen voor energiemonitoring en -management valt geld te verdienen. Ze kunnen niet alleen de energiekosten verlagen, maar bieden ook zicht op verbeteringen in procesefficiëntie en onderhoud. 

Succes!

Gauthier Geldhof
Bladmanager Total Industrial Maintenance
Met intelligente systemen voor energiemonitoring en -management valt geld te verdienen. Ze kunnen niet alleen de energiekosten verlagen, maar bieden ook zicht op verbeteringen in procesefficiëntie en onderhoud. Het Belgische softwarebedrijf Condugo ontwikkelde de Energy Hub applicatie voor energiemonitoring en -management van complexe fabrieken en sites.
Meet 20 tot 200 ingangen met een universele datalogger. Geschikt voor spanning (mA via shunt), thermokoppel en RTD sensoren. Intern geheugen voor langdurige, autonome metingen, groot 7” kleurenscherm en trigger mogelijkheden. Software inbegrepen.
Lumiko breidt haar assortiment uit met een compleet pakket aan ledstrips. De soepele strips zijn leverbaar met LED’S in verschillende kleuren en lichtsterktes, zodat voor elke toepassing een geschikte oplossing kan worden geïnstalleerd.
Zelfs na de reiniging en desinfectie kunnen voedingsresten achterblijven op installaties, met een gekend gevolg: vervuiling van het oppervlak (fouling) en een ideale voedingsbodem voor biofilm­vorming. Nanocoatings zouden hierbij een groot voordeel kunnen bieden.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Industrial maintenance 

Industrial maintenance maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.