Online magazines

7 december 2020 Vakinformatie over technisch onderhoud

Online versie bekijken
TEST ZELF DE KRACHT VAN LOCTITE ® !
Bij een bout-moerverbinding is het belang van een goed schroefdraadborgingsmiddel niet te onderschatten. Om een falende verbinding te vermijden, kiest u het beste voor LOCTITE®. Ontdek in dit online magazine hoe u een correcte borging verkrijgt, vraag een gratis staal aan en ga hier zelf mee aan de slag!

Uw Henkel LOCTITE® Team
Bij een klassieke bout-moerverbinding kan de open ruimte tussen de schroefdraad van het tapgat en deze van de bout tot wel 80% bedragen. Onder impuls van extreme procescondities en dusgevolg ook trillingen is het nét deze open ruimte die het falen van een verbinding kan initiëren.
LOCTITE® 243 is een blauw schroefdraadborgmiddel met gemiddelde sterkte dat moeren en bouten dicht en vergrendelt, zodat die niet loskomen bij schokken en trillingen. Het is geschikt voor alle metalen, en heeft bewezen tolerantie voor lichte vervuiling door industriële oliën.
Zelf met Loctite® aan de slag? Voor elke lezer hebben we een gratis staal ter beschikking!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Industrial maintenance 

Industrial maintenance maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.