Online magazines

25 februari 2021 Vakinformatie over technisch onderhoud

Online versie bekijken
VERLENGING VAN DE LEVENSDUUR
Binnen APM Terminals Rotterdam hanteert men het asset maintenance-principe, waarbij de hele levenscyclus van de assets onder de loep wordt genomen ten behoeve van het onderhoud. “Dat laat ons toe heel gedetailleerd na te gaan wat nu de daadwerkelijke staat is van het equipment", zegt Bruis Lodder, directielid en general manager verantwoordelijk voor de technische assets. De levensduur van het equipment vormt er de grootste uitdaging voor de onderhoudsdienst. 

Wouter Verheecke
Bladmanager
 
Op Maasvlakte 1 treffen we APM Terminals Rotterdam aan, een van 's werelds meest vermaarde overslagbedrijven. De boel er draaiende houden, met het hoofd in de wolken maar de voeten in de praktijk, vergt echter heel wat aandacht. Dat een partner hierbij een handige hulp kan zijn, wist Shell er beslist te staven.
Indutrade is het jaar voortvarend begonnen met de acquisitie van Fire Proof B.V. Muhamber Mihmat en Hubrecht Murre (eigenaren Fire Proof) en Robert Timmer (directeur Indutrade Benelux) tekenden de overeenkomst waarmee Indutrade alle aandelen van de distributeur van brandwerende producten heeft overgenomen.
Blower- en compressorsystemen hebben een lange levensduur en brengen aanzienlijke investeringssommen met zich mee, dus loont het om ze voortdurend te monitoren en te verbeteren. Aerzen Digital Systems biedt digitale, cloudgebaseerde diensten op maat.
Cargill (Izegem), Danone (Rotselaar), Delhez Tôlerie (Thimister-Clermont) en L’Oréal (Libramont) zijn de nieuwe Factories of the Future. In zeven jaar is de selecte kopgroep van meest toekomstgerichte productiebedrijven in België daarmee uitgegroeid tot een club van 42 ondernemingen.
Dieselmotoren zijn breed inzetbare machines waarop de gebruiker moet kunnen vertrouwen. Bij eventuele storingen is hulp op maat nodig. Diesel Büchli is in die gevallen uw ideale partner.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Industrial maintenance 

Industrial maintenance maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.