Online magazines

15 april 2021 Vakinformatie over technisch onderhoud

Online versie bekijken
LUISTEREN NAAR LAGERS
Om de conditie van de duizenden rollen in de transportbanden bij Tata Steel te monitoren, is men onlangs gestart met proeven waarin akoestische sensoren slijtage waarnemen op basis van geluid. Een belangrijk voordeel is dat deze sensoren ook relatief nauwkeurig de locatie kunnen detecteren van bijvoorbeeld een kapot lager; ook vanaf grotere afstanden.

Wouter Verheecke
Bladmanager
 
Bij Tata Steel in IJmuiden worden kilometers aan transportbanden ingezet om kolen en ertsen naar de fabrieken te transporteren. Om de conditie van de duizenden rollen in deze transportbanden te monitoren, is men onlangs gestart met proeven waarin akoestische sensoren slijtage waarnemen op basis van geluid.
Het uitschrijven van uniforme werkprocessen met bijbehorende rollen en verantwoordelijkheden, is niet bepaald een klus om je op te verheugen. Maar wie zijn tanden hier inzet, gaat profiteren van overzicht, structuur, duidelijkheid en een veel efficiƫntere manier van werken. Toch maar eens de mouwen opstropen?
Ontdek snel de nieuwe Fiat Pro-stockwagens: maak meteen de beste keuze voor uw zaak met een Talento, Fiorino, Doblo of Ducato!
Onze ingenieurs hebben al duizenden lockout-procedures opgesteld voor honderden bedrijven in verschillende sectoren. Overleg met hen om ook de beste, door het bedrijf goedgekeurde, gepersonaliseerde Lockout/Tagout-veiligheidsprocedures te ontvangen.
Altijd al willen weten hoe het is om met een elektrisch voertuig te rijden? Onze redacteur Ferre Beyens test het graag voor jullie uit en brengt geregeld verslag op ons Mobility Business Solutions-platform. Hij bijt alvast de spits af met de BMW iX3!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Industrial maintenance 

Industrial maintenance maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.