Online magazines

21 april 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
IDENTITEIT EN TOEGANG SCHEIDEN
Het is opvallend hoe vaak we horen over security-incidenten en datalekken, vooral vanuit oude(rwetse) informatiesystemen. Volgens IAM-expert André Koot is het probleem niet zozeer dat die systemen niet deugen, maar eerder dat de beslissingsbevoegdheid voor toegang heel vaak verkeerd is belegd. De bedrijfsvoering (de 'business') moet weer de zeggenschap krijgen. 

Wouter Verheecke
Bladmanager
Het is opvallend hoe vaak we horen over security-incidenten en datalekken, vooral vanuit oude(rwetse) informatiesystemen. De bedrijfsvoering (de 'business') moet weer de zeggenschap krijgen. En daarbij moeten er misschien wel alternatieve wegen worden bewandeld.
Informatiebeheer is een van de grootste uitdagingen om de veiligheid in een bedrijf te waarborgen. De Brady Link360™ software is de eerste software die u een volledig overzicht geeft van de activiteiten in verband met het creëren, nakijken en actualiseren van visuele informatie.
Jaarlijks organiseert de Nederlandse Defensie de 'Defensie Innovatie Competitie', waarbij het bedrijfsleven wordt uitgedaagd om met oplossingen te komen voor defensiespecifieke vraagstukken. Het thema van 2021 was 'Advanced Maintenance'.
Nu het Europese bedrijfsleven wordt geconfronteerd met een storm van veranderingen op het gebied van beschikbaarheid van grondstoffen, hoge energiekosten en digitale disruptie, is de tijd rijp voor devolgende innovatie op het gebied van bedrijfsvoering.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Industrial maintenance 

Industrial maintenance maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.