Online magazines

12 mei 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
GAME ROND ASSET MANAGEMENT
Voor asset management is het moeilijk om aan voldoende geschoold personeel te komen. Hierdoor zijn bedrijven vaak genoodzaakt om zelf nieuw talent op te leiden. Echter, asset management leer je niet enkel uit een boek of in workshops. Het gaat om ervaren en doordenken van uiteenlopende scenario's. Met de Asset Management Experience is een interactieve simulatie ontwikkeld om personeel effectiever op te leiden.

Wouter Verheecke
Bladmanager
Bedrijven zijn vaak genoodzaakt om zelf nieuw talent op te leiden. Met de Asset Management Experience hebben Veerenstael, Raccoon Serious Games en Ivy Global een interactieve simulatie ontwikkeld om personeel effectiever op te leiden.
Veiligheid is in elke sector van het grootste belang. Dankzij de kwalitatieve werkkledij van Mireille biedt u deze veiligheid aan uw personeel!
Het is opvallend hoe vaak we horen over security-incidenten en datalekken, vooral vanuit oude(rwetse) informatiesystemen. De bedrijfsvoering (de 'business') moet weer de zeggenschap krijgen. En daarbij moeten er misschien wel alternatieve wegen worden bewandeld.
240 techbedrijven demonstreren op Indumation de industriële automatisering van morgen. 7 routes en 12 Expert Classes brengen de bezoeker inzichten en oplossingen voor hun tech-vraagstukken. The next big thing on display, in Kortrijk, 18 tot 20 mei.
Schakel machines gemakkelijk uit tijdens onderhoudswerkzaamheden, om ongelukken te voorkomen met bewegende machine-onderdelen en elke vorm van machine-energie.
Een rapport van Climate Partner concludeert na een vergelijkende studie dat de herbruikbare poetsdoeken van MEWA een lagere milieu-impact hebben dan wegwerpdoekjes. Het grootste verschil zit in het water- en energieverbruik en de bijbehorende uitstoot van CO2.
De ultracompacte Gefran GRP-H SSR is de enige ter wereld met ingebouwde IO-link. Verkrijgbaar van 15A tot 120A, met heel wat handige functionaliteiten. De -smart&easy- configuratie via NFC en mobiele app, zorgt voor een snelle monitoring van data.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Industrial maintenance 

Industrial maintenance maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.