Online magazines

9 februari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Rijtest Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid Q4
Met de gloednieuwe Tonale maakt Alfa Romeo een einde aan meer dan zes jaar wachten op een nieuw model. Naar voorbeeld van de ruimer bemeten Stelvio, zorgde de nieuwe Alfa voor een SUV-getinte familie-uitbreiding. Als Plug-in Hybrid Q4 moet de Tonale zich bewijzen in het felbevochten C-SUV-marktsegment, waar talloze modellen met PHEV-aandrijving al aanzienlijke successen hebben behaald...

ing. Danny Van Parys MSc
Hoofdredacteur

Met de gloednieuwe Tonale maakt Alfa Romeo een einde aan meer dan zes jaar wachten op een nieuw model. Naar voorbeeld van de ruimer bemeten Stelvio, zorgde de nieuwe Alfa voor een SUV-getinte familie-uitbreiding. Een rijtest ...
Op zoek naar een nieuw bedrijfsvoertuig? Geniet tot 29/2 van onze Saloncondities én van 5 jaar garantie* op ons gamma bedrijfsvoertuigen. Bezoek een van onze Van Centers en krijg advies op maat van onze gecertificeerde experts.
Tien jaar na de lancering van de Macan stelt Porsche een tweede modelgeneratie voor. In wereldpremière werden een nieuwe Macan 4 en Macan Turbo voorgereden. Met de nieuwe Macan begroeten we Porsche's eerste volledig elektrische SUV.
Volkswagen viert de 50e verjaardag van de Golf, een model dat sinds de introductie in 1974 en gedurende acht generaties meer dan 37 miljoen exemplaren heeft verkocht. In wereldpremière presenteert VW de volgende generatie van het relevante icoon.
In vijf jaar tijd hebben elektrische en hybride personenwagens het marktaandeel van benzinewagens overschreden. Dat blijkt uit een eerste, voorlopige balans van het aantal inschrijvingen van motorvoertuigen die opgesteld werd door Statbel.
De Federale Overheidsdienst Mobiliteit & Vervoer en Febiac, de Belgische en Luxemburgse Automobiel- en Tweewielerfederatie, delen het aantal inschrijvingen van nieuwe voertuigen voor de maand januari 2024.
Filip Rylant, woordvoerder van mobiliteitsfederatie Traxio, ziet een verbluffende groei van het aantal inschrijvingen van tweedehandswagens in de eerste maand van 2024, na een al erg succesvol 2023.
Hoewel er al enkele dagen sneeuw was voorspeld, liep het verkeer in België op 17 en 18 januari helemaal vast. Veel werknemers konden hun werkplek niet bereiken. Het Belgian Mobility Dashboard* (BMD) raamt de kosten van die verlamming op 106.655.206 euro.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Industrial maintenance 

Industrial maintenance maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.