Online magazines

11 april 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
overzicht van de recentste nieuwigheden in autoland

Bij Mercedes-AMG breidt het GT Coupé-gamma uit met een viercilinderversie. Mercedes-Benz vernieuwt de G-Klasse en Toyota en Mazda brengen een zelfopladende hybride uit. Volkswagen, Hyundai Ioniq en Defender introduceren fors gespierde nieuwkomers, de krachtigste tot nu toe. Ontdek in deze newsletter tevens de winnaars van de World Car Awards 2024...


ing. Danny Van Parys MSc
Hoofdredacteur

Bij Mercedes-AMG breidt het GT Coupé-gamma uit met een viercilinderversie. Mercedes-Benz vernieuwt de G-Klasse en Toyota en Mazda brengen een zelfopladende hybride uit. Volkswagen, Hyundai Ioniq en Defender introduceren fors gespierde nieuwkomers, de krachtigste tot nu toe.
Met het oog op een maximale productiviteit werd de Transit Courier volledig hertekend rond een grotere en flexibelere laadruimte met 25 procent meer laadvolume dan het vorige model, ruimte voor twee europallets en extra laadvermogen.
Ook dit jaar werden enkele uitzonderlijke prestaties in de snel veranderde auto-industrie gehuldigd binnen zeven verschillende categorieën van de prestigieuze World Car Awards 2024. Ontdek hier de winnaars van de 20e jubileumeditie!
Een recente studie van ADAC, de Duitse partner van mobiliteitsorganisatie Touring, toont het vermogen aan van elektrische auto's om tot 40% van de energie die tijdens het rijden wordt gebruikt te recupereren.
In november 2023 kondigde mobiliteitsbedrijf Van Mossel Automotive Group met veel trots aan dat het de vooraanstaande Garage Mertens zou overnemen. Maandag 8 april 2024 was de overname finaal...
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Industrial maintenance 

Industrial maintenance maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.