Online magazines

18 april 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Rijtest BMW iX1 xDrive30
Een korte testrit met de iX1 volstaat. Deze "kleine" BMW is een ruime elektrische gezinswagen die de functionaliteit en het rijplezier – zoals we dat al decennia weten te waarderen van BMW's met verbrandingsmotoren – voortreffelijk combineert met de pluspunten van e-motorisatie. Wat zoveel betekent als: werklust in overvloed en dit vanaf de laagste toerentallen...

ing Danny Van Parys MSc
Hoofdredacteur

Een korte testrit met de iX1 volstaat. Deze "kleine" BMW is een ruime elektrische gezinswagen die de functionaliteit en het rijplezier – zoals we dat al decennia weten te waarderen van BMW's met verbrandingsmotoren – voortreffelijk combineert met de pluspunten van e-motorisatie.
Groots in productiviteit. Volledig opnieuw ontworpen. Met verbeterde laadruimte, beveiliging en gloednieuwe connectiviteit. De gloednieuwe Transit Courier is er. Configureer of test de uwe!
Voor het eerst zijn geëlektrificeerde auto's goed voor de meerderheid van de inschrijvingen van nieuwe wagens in België. In Vlaanderen en Brussel is het aantal nieuwe elektrische inschrijvingen gestegen. In Wallonië is dit aantal stabiel gebleven.
De Vlaamse regering heeft aangekondigd dat er voor 2024 een premie beschikbaar is voor EV's. De premie geldt echter niet alleen voor particulieren, autodeelbedrijven en stichtingen en vzw's, maar nu ook voor zelfstandigen en vrije beroepen die in eigen naam opereren.
Uit de nieuwste cijfers van ‘EAFO’, het ‘European Alternative Fuels Observatory’ blijkt dat de Belgische laadinfrastructuur opvallend snel groeit. Qua toename van het aantal laadpunten en aantal snelladers per elektrische auto doen we zelfs beter dan gidsland Nederland...
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Industrial maintenance 

Industrial maintenance maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.