Online magazines

19 april 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
E-fuels, de toekomst van de thermische motor?

De klimaatcrisis wordt deels bestreden door het reduceren van de CO2-emissies. De gebouwde omgeving moet ‘van het gas af’ en auto’s met brandstofmotoren moeten zo snel mogelijk plaats maken voor elektrische auto’s. Of toch niet? De ontwikkeling van e‑fuels gaat dermate snel dat deze CO2- en klimaatneutrale brandstoffen feitelijk fossiele brandstoffen een-op-een kunnen vervangen.


ing. Danny Van Parys MSc
Hoofdredacteur

De ontwikkeling van e‑fuels gaat dermate snel dat deze CO2- en klimaatneutrale brandstoffen feitelijk fossiele brandstoffen een-op-een kunnen vervangen. De uitdaging ligt momenteel in de beschikbaarheid van voldoende (groene) stroom om voldoende e‑fuels voor iedereen te produceren.
Mobility Business Solutions organiseert de 'Mobility Best Choice 2024', waar u uw favoriete bestelwagens kan vergelijken en verkiezen binnen verschillende categorieën. Zo kan u eenvoudig beslissen welke bestelwagens aansluiten bij uw wensen.
Er zijn nog nooit zoveel nieuwe leasewagens ingeschreven in België als in 2023. De lease- en automobielsector juicht dit toe, want volgens hen wijst dit op een verjonging en dus bijgevolg ook vergroening van het wagenpark. Maar is dit wel zo?
Na een moeilijk verkoopjaar van tweedehandswagens in 2022, veerden de cijfers in 2023 weer op. Het aantal Car-Pass documenten surfte mee op die golf en steeg met 7% tot 813.835 eenheden. Ontdek hier de cijfers, inzichten en ambities van 2023...
In een gloednieuwe vestiging langs de E19 in Kontich biedt D’Ieteren Mobility Company alle activiteiten van de grote automerken uit de Volkswagen-groep aan onder één dak. De opening van het eerste D’Ieteren Mobility Center is meteen ook het startschot voor een rebranding binnen het bedrijf.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Industrial maintenance 

Industrial maintenance maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.