Online magazines

25 april 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Nieuw in autoland
Alfa Romeo lanceert de compacte Milano crossover, terwijl Nissan komt met de vernieuwde Juke. Range Rover Sport en elektrische modellen van Mercedes-Benz worden geïntroduceerd, terwijl er ook nieuwe modellen zijn van Renault en Dacia. Daarnaast worden stekkerloze benzinehybrides van DS en Opel van moederbedrijf Stellantis getoond, en komt Škoda al aangereden met de tweede generatie van de Kodiaq...

ing. Danny Van Parys MSc
Hoofdredacteur

Alfa Romeo lanceert de compacte Milano crossover, Nissan komt met vernieuwde Juke. Range Rover Sport en elektrische modellen van Mercedes-Benz worden geïntroduceerd. Ook zijn er nieuwe modellen van Renault en Dacia én stekkerloze benzinehybrides van DS en Opel van moederbedrijf Stellantis.
Groots in productiviteit. Volledig opnieuw ontworpen. Met verbeterde laadruimte, beveiliging en gloednieuwe connectiviteit. De gloednieuwe Transit Courier is er. Configureer of test de uwe!
De hatchback- en breakvarianten van de Octavia zijn nog maar net vernieuwd of Škoda Auto komt al aangereden met de tweede generatie van de Kodiaq, het SUV-vlaggenschip van de Tsjechische autofabrikant.
Sinds half april telt de vloot van Politiezone Gent twee gloednieuwe Volkswagens ID.4 Pro Performance die zullen worden ingezet bij de interventie- en noodafhandeling van 112-oproepen. Een conceptuele première.
In de Mercedes-Benz-fabriek in Sindelfingen werd de historische Benz Motor-Velocipede uit 1894 opnieuw tot leven gebracht. Het voertuig, opgepoetst door het Classic Centre in Fellbach, combineert verleden en toekomst met zijn vernieuwende technologieën.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Industrial maintenance 

Industrial maintenance maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.