Online magazines

02 december 2020 Vakinformatie over technisch onderhoud

reduceer de Smeercomplexiteit
Smeren is er niet eenvoudiger op geworden. Machines worden aan hogere eisen blootgesteld en bedrijven kunnen zich geen ongeplande stilstanden veroorloven. Om die complexiteit te beheersen, moet men niet alleen de juiste keuze maken wat het smeermiddel betreft, maar bovendien een efficiënte smeercultuur op het getouw zetten en zich bedienen van moderne meet- en regeltechnieken om tot excellentie te komen.

Hoe u dit doet, leest u hier!

Gauthier Geldhof
Bladmanager Total Industrial Maintenance
Agoria is blij met de belofte van minister van Telecommunicatie Petra De Sutter dat ze vaart wil maken met de veiling van het supersnel mobiel internet 5G, ook al zal het nog minstens een jaar duren voor die zal gebeuren.
Met de introductie van Diala S5 BD mikt Shell op de toename van nieuwe transformatoren in hoogspannings- en distributienetwerken. Deze biologisch afbreekbare olie is een verbeterde versie van de transformatorolie op basis van aardgas uit 2012.

Zet een mondmasker op, blijf op afstand, desinfecteer uw handen: in pandemietijden gelden deze drie basisregels voor wie entreehallen, winkels of restaurants bezoekt. Als geheugensteuntje voor bezoekers, klanten en gasten biedt textieldienstverlener MEWA passend geïllustreerde vloermatten aan.

Bekijk zeker eens uw huurcontract voor uw vuilvangmatten.
Wie al even actief is in de sector, weet dat smeren er niet eenvoudiger op geworden is. Machines worden aan hogere eisen blootgesteld en bedrijven kunnen zich geen ongeplande stilstanden veroorloven. Om die complexiteit te beheersen, moet men niet alleen de juiste keuze maken wat het smeermiddel betreft, maar bovendien een efficiënte smeercultuur op het getouw zetten en zich bedienen van moderne meet- en regeltechnieken om tot excellentie te komen.
Goed nieuws voor techneuten in Nederland en België! Vanaf nu kunnen zij de nieuwe Dwyer-catalogus aanvragen bij Hitma. Deze gratis 2021-editie telt bijna 500 pagina’s en omvat het complete assortiment meet- en regelproducten.
SICK en TRUMPF's dochteronderneming Q.ANT werken samen aan de ontwikkeling van kwantumoptische sensoren, die ongekend nauwkeurige metingen mogelijk maken en inzichten verschaffen die zullen leiden tot volledig nieuwe industriële toepassingen.
Blower- en compressorsystemen hebben een lange levensduur en brengen aanzienlijke investeringssommen met zich mee, dus loont het om ze voortdurend te monitoren en te verbeteren. Aerzen Digital Systems biedt digitale, cloudgebaseerde diensten op maat, met oplossingen voor een wereldwijd machineparkbeheer, verhoogde machinebeschikbaarheid, ‑betrouwbaarheid en -efficiëntie.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij T.I.M. 

T.I.M. maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.