Online magazines

12 april 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Wees corrosie steeds een stap voor
Er wordt nog steeds hard gewerkt aan mogelijke oplossingen om corrosie snel op te sporen of – liever nog – te voorkomen. Daarbij spelen digitalisering en data-analyse een steeds belangrijkere rol, zoals dat ook in andere takken van onderhoud en de gehele industrie zichtbaar is.

Alexis Daveloose
Bladmanager
Corrosie is en blijft een fenomeen dat nog steeds kan worden beschouwd als een 'sluipmoordenaar'. Vooral wanneer het optreedt op locaties waar het niet zichtbaar is en zich kan uitbreiden zonder dat de asset owner dit in de gaten heeft.
Machinebouw, bouw, industrie, werkplaatsen: dit zijn typisch mannelijke omgevingen, althans volgens de heersende toon in de samenleving. Vrouwen zouden niet geïnteresseerd zijn in technologie en machines. Maar deze opvatting is allang achterhaald.
Mainnovation staat voor een waardegedreven aanpak. Onze Value Driven Maintenance & Asset Management methodologie heeft zich bewezen als een universele, integrale aanpak waarmee bedrijven goed onderbouwde keuzes kunnen maken om meerwaarde te creëren.
De ultrasone testsystemen van Karl Deutsch detecteren zelfs de kleinste lasdefecten die ontstaan tijdens de productie van stalen buizen. EKD Systems, een dochteronderneming van Helukabel, leverde op maat gemaakte kabelrupsen voor deze veeleisende toepassing.
Met het oog op een maximale productiviteit werd de Transit Courier volledig hertekend rond een grotere en flexibelere laadruimte met 25 procent meer laadvolume dan het vorige model, ruimte voor twee europallets en extra laadvermogen.
Wie voor Industrial Maintenance kiest, kiest niet enkel voor 12 maanden vakkennis op maat, maar ook voor een GRATIS mobiele accu-werkspot en GRATIS lidmaatschap Industrial Maintenance premium club.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Industrial maintenance 

Industrial maintenance maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.