Online magazines

07 augustus 2020 Vakinformatie over technisch onderhoud

Het belang van voorspellend onderhoud

 

Onderzoek toont aan dat minder dan de helft van de leidinggevenden van industriële bedrijven bekend is met de voordelen die voorspellend onderhoud te bieden heeft.

Bij de zware Leopard-tanks echter, zorgen de veeleisende en wisselende omstandigheden, zoals het weer en het terrein, dat het simpelweg onmogelijk wordt om eventuele onderhoudsissues te voorspellen. 

 

Hoe het Heeres Instandsetzungs-Logistik GmbH (HIL), dat belast is met de opvolging van deze krachtpatsers, dan wel voorziet in onderhoud ervan, lees je in dit online magazine van T.I.M. Veel leesplezier!

 

Gauthier Geldhof

Bladmanager Total Industrial Maintenance

 

 

Hitma Groep B.V. heeft 20 juli jongstleden ATAL B.V. overgenomen. Indutrade heeft voor deze add-on acquisitie gekozen op basis van overeenkomsten in het productaanbod van ATAL en Hitma Instrumentatie en de mogelijkheid tot backoffice-ondersteuning door Hitma.
Om een halve eeuw EFNMS te vieren, publiceert de Europese koepelfederatie een fotoboek rond onderhoud. Om het spreekwoordelijke kaf van het koren te scheiden, hoopt de organisatie opnieuw op de medewerking van het publiek te mogen rekenen, die zijn of haar stem kan uitbrengen op een foto naar keuze.
21 maart 2019, NAVO-oefenterrein Bergen-Hohne, Duitsland. De Nederlandse cavaleristen van 414 vormen die dag de voorhoede bij de herintroductie van de iconische Leopard 2-tank bij de Koninklijke Landmacht. Maar hoe moet de Landmacht zo'n 60 ton zwaar beest nu in topconditie houden?
De komende 4 jaar investeert Vlaams minister van Economie Hilde Crevits 90 miljoen euro om ondernemerschap en innovatie in Vlaanderen te stimuleren. 11 geselecteerde organisaties zullen een waaier aan dienstverlening aan Vlaamse ondernemingen aanbieden.
Als werkgever vindt u het natuurlijk belangrijk om uw werknemers een veilige en hygiënische werkomgeving te bieden. In de handleiding ‘Hoe pak ik Covid-19 aan?’ vindt u een handige leidraad in de vorm van ‘goede praktijken’.
Slechts zo'n 47% van de leidinggevenden in industriële bedrijven blijkt goed bekend met de mogelijkheden van predictive maintenance. Dat blijkt uit een onderzoek van Axians, dat met PanelWizard de toepassing van predictive maintenance onderzocht.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij T.I.M. 

T.I.M. maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.