Online magazines

04 september 2020 Vakinformatie over technisch onderhoud

AGEING ASSETS, OF niet?

De voorgevel van de firma Vandemoortele in Izegem mag dan wel wat oud ogen, maar de fabriek zelf etaleert een hoge graad van automatisering, met tal van moderne technologieën. Dit niet alleen in de productie, maar ook in de onderhoudsafdeling.

 

 

Hoezo, ageing assets?

Gauthier Geldhof

Bladmanager Total Industrial Maintenance


“Silicone mengen is een eenvoudig proces”, stelt Peter Bruggeman van afdichtingsspecialist Soudal het simplistisch. “Alle ingrediënten in de mengkuip, roeren en klaar. Wél is het voor het onderhoud essentieel om de ingre­diënten vooraf goed uit te drogen en ook het proces zelf zo droog mogelijk te houden." En daar komt Atlas Copco in het verhaal.
Ontdek waarom boutverbindingen loslopen en hoe we een beter resultaat kunnen krijgen. Neem deel aan de online-training met onze LOCTITE experten en vind oplossingen voor het onderhoud en een grotere betrouwbaarheid van uw industriële installatie.
De laatste jaren komen de technische innovaties in de maakindustrie met sneltreinvaart op ons af. De vraag stelt zich hoe we zaken als RFID verder kunnen inpassen in de drang naar flexibiliteit en efficiëntie. Een van de mogelijke voordelen, is het beter kunnen inplannen van onderhoudsbeurten
Via overheidsopdrachten wil de Vlaamse regering bedrijven prikkelen om meer en ambitieuzer te ondernemen en innoveren. Een opdracht, specifiek gericht op industrie, werd om die reden toegekend aan technologiefederatie Agoria en technologisch centrum Sirris, die daarvoor de handen in elkaar slaan met 21 organisaties, verspreid over verschillende sectoren. De opdracht start op 1 juli 2020 en loopt 4 jaar. Het gaat om 3,7 miljoen euro per jaar, of 14,8 miljoen euro in totaal.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij T.I.M. 

T.I.M. maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.