Online magazines

30 september 2020 Vakinformatie over technisch onderhoud

Monitoring op grote hoogte

 

Condition based maintenance staat of valt bij de mogelijkheid om binnen een ‘asset’ relevante metingen te doen en de bijbehorende grootheden te monitoren.

 

Speciaal voor luchtvaartuigen onderzocht Koninklijke NLR – het Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum – de mogelijkheden om dit voor mechanische belastingen met draadloze sensornetwerken te doen. 

 

Gauthier Geldhof

Bladmanager Total Industrial Maintenance

 

Het Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum onderzocht de mogelijkheden om de mechanische belasting van vliegtuigen met draadloze sensornetwerken te monitoren, met speciale aandacht voor miniatuurdata-acquisitiesystemen en de verzending van deze data
Ontdek waarom boutverbindingen loslopen en hoe we een beter resultaat kunnen krijgen. Neem deel aan de online-training met onze LOCTITE experten en vind oplossingen voor het onderhoud en een grotere betrouwbaarheid van uw industriële installatie.
Nieuwe technologische ontwikkelingen wisselen elkaar af en bieden veel kansen voor een manager in het vakgebied van Enterprise Asset Management (EAM). Hoe blijft u succesvol opereren als asset of maintenance manager in deze dynamische wereld vol verandering en automatisering?
Om de overstap naar led nog laagdrempeliger te maken, heeft Lumiko een dimmer ontwikkeld die vrijwel alle ledtypes dimt. Slimme software in de dimmer detecteert het aangesloten ledtype en past zich aan. Zo dimt ze vrijwel alle ledtypes met een vermogen van 1 tot 200 W via fase-afsnijding.
Ford breidt zijn snel groeiende Active-gamma verder uit met de nieuwe Tourneo Connect Active monovolume en Transit Connect Active bestelwagen, die vanaf het einde van dit jaar besteld kunnen worden. De nieuwe Active-modellen komen tegemoet aan pakketten voor klanten met avontuurlijke zakelijke of lifestyle-activiteiten die terreincapaciteiten vereisen.
In het Nederlandse Terneuzen moet tegen 2022 het vernieuwde sluizen­complex Sassevaart operationeel zijn. De bouwopdracht voor de bruggen en de omloopschuiven werd toegekend aan het Belgische bedrijf Vapo Hydraulics en diens Nederlandse tegenhanger Hydropack Hydraulics, die met hun samenwerking aan de basis liggen van de overkoepelende Vydraulics Groep. Met een nieuw op te richten serviceapparaat zal die groep ook instaan voor het onderhoud aan de nieuwe sluizen.
Hitma heeft het instrumentatiepakket uitgebreid met de 84CS serie vortex-massaflowmeters met sanitaire aansluiting van Schneider Electric. Deze massaflowmeter is een aanvulling op het assortiment intelligente, krachtige vortex-flowmeters van Schneider Electric (voorheen Foxboro).
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij T.I.M. 

T.I.M. maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.