Online magazines

01 oktober 2020 Vakinformatie over technisch onderhoud

Long term asset plan
In Izegem staat de oudste en grootste fabriek van Vandemoortele. Die dateert uit 1899, maar uitgerekend die bakermat won dit voorjaar een Factory of the Future award. Hoewel sommige installaties erg verouderd zijn, is het onderhoud hier helemaal afgestemd op de principes van de 21ste eeuw.

Gauthier Geldhof
Bladmanager Total Industrial Maintenance

Blower- en compressorsystemen hebben een lange levensduur en brengen aanzienlijke investeringssommen met zich mee, dus loont het om ze voortdurend te monitoren en te verbeteren. Aerzen Digital Systems biedt digitale, cloudgebaseerde diensten op maat, met oplossingen voor een wereldwijd machineparkbeheer, verhoogde machinebeschikbaarheid, ‑betrouwbaarheid en -efficiëntie.
Slimme software in de D-PAF-200-dimmer detecteert het aangesloten ledtype en past zich aan. Zo dimt ze vrijwel alle ledtypes met een vermogen van 1 tot 200 W via fase-afsnijding. Of het nu een retrofit betreft of een professionele led met driver; een nuldraad is overbodig. De dimmer laat zich afwerken met de meeste afdekmaterialen. Ontdek perfect dimmend led met de Lumiko D-PAF-200 .
In Izegem staat de oudste en grootste fabriek van Vandemoortele. Die dateert uit 1899, maar uitgerekend die bakermat won dit voorjaar een Factory of the Future award. Hoewel sommige installaties erg verouderd zijn, is het onderhoud hier helemaal afgestemd op de principes van de 21ste eeuw.
De professionele onderhoudsfunctie wordt tegenwoordig niet langer beschouwd als generator van kosten, maar als een potentiële winstfactor. Is dit ook uw ambitie? Volg dan deze totaalopleiding die start op 8 oktober 2020 in Gent. Ze bestaat uit 5 modules, u vindt ze hieronder. Alle modules zijn ook apart te volgen.
Nieuwe technologische ontwikkelingen wisselen elkaar af en bieden veel kansen voor een manager in het vakgebied van Enterprise Asset Management (EAM). Hoe blijft u succesvol opereren als asset of maintenance manager in deze dynamische wereld vol verandering en automatisering?
Ontdek de uiterst resistente en multifunctionele Crosscall smartphones! Ze zijn 100% betrouwbaar en staan een volledige werkdag of zelfs langer tot uw dienst. Integreer ze zonder uw processen, organisatie of zelfs bewegingen te verstoren!
Nu het beleid een maximaal aantal auto’s aan de stekker of de waterstofpomp wil, heeft auto-elektrificatie de toekomst mee. De klant wordt gemotiveerd met fiscale voordelen, vrijstellingen van BIV en rijtaks, en gunsttarieven voor de elektriciteitsconsumptie.
Steeds meer landen stimuleren de opkomst van hernieuwbare energiebronnen, zoals zon en wind. De Europese Unie streeft naar een aandeel van 32% hernieuwbare energie in 2030, terwijl Duitsland doelt op 45% in 2025. Windenergie wordt economisch dus steeds belangrijker. Dit maakt de weg vrij voor een groot aantal nieuwe innovaties die een efficiënter en doelmatiger bedrijf mogelijk maken, maar ook hogere eisen stellen aan onderhoud en reparaties.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij T.I.M. 

T.I.M. maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.