Online magazines

16 maart 2020 Vakinformatie over technisch onderhoud

Maintenance task analysis
Het implementeren van RCM kost al gauw heel wat tijd en middelen, en die zijn niet altijd beschikbaar. In dat geval blijven onderhoudstaken vaak beperkt tot curatieve daden. MTA, Maintenance Task Analysis, probeert een antwoord te bieden op die verzuchting.

Gauthier Geldhof
Hoofdredacteur T.I.M.
Iedere fabriek is uniek. Hoe kun je dan bedrijfs­breed, en dus voor meerdere plants, een gestandaardiseerde verbetermethode door­voeren waarmee iedere afzonderlijke technische dienst waarde gaat toe­voegen aan het bedrijfsresultaat? Dat lijkt tegenstrijdig, maar VDMXL maakt het waar.
De 'Club Onderhoudsmanagers', georganiseerd door SBM (gespecialiseerd in training, coaching en advies), verenigt onderhoudsmanagers en onderhoudsverantwoordelijken van middelgrote en grote bedrijven waarbij op een flexibele manier voordrachten, discussies, recente evoluties en problemen van onderhoudsmanagement worden behandeld.
Voedselveiligheid is van cruciaal belang in de voedingsindustrie. Een grote voedselproducent moet alle energiebronnen van machines kunnen uitschakelen en vergrendelen om onderhoudswerken veilig te kunnen uitvoeren. Ze hebben duidelijke visuele aanduidingen nodig om snel te kunnen identificeren welk gespecialiseerd team specifieke energiebronnen heeft geneutraliseerd.
Wat de toekomst zal brengen voor de industrie ligt nog niet helemaal vast, maar een grotere diversiteit aan producten en kortere levertermijnen liggen binnen de lijn der verwachtingen.

Vidra Metaalproducten B.V. is de vaste toeleverancier van draadproducten voor tal van opdrachtgevers in zeer uiteenlopende vakgebieden. Het bedrijf stemt de productie optimaal af op de eisen en wensen van haar klanten, en denkt actief mee over de beste manier van dienstverlening.

Toyota is trouw aan zijn betrouwbare, robuuste reputatie en gaat nu nóg een stap verder met de nieuwe Toyota PROACE City. Kom dit uitzonderlijk bedrijfsvoertuig ontdekken op 19/03/2020 tijdens een even uitzonderlijke avond vol verrassingen en versnaperingen!
'Uptime garanderen' staat voor elk vooruitziend industrieel bedrijf hoog op de agenda. Maar het implementeren van bv. RCM kost al gauw heel wat tijd en middelen, en die zijn niet altijd beschikbaar. MTA ofte Maintenance Task Analysis probeert een antwoord te bieden op die verzuchting.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij T.I.M. 

T.I.M. maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.