Online magazines

03 april 2020 Vakinformatie over technisch onderhoud

Het moment voor onderhoud?
Welk effect heeft de coronacrisis op hoe er binnen uw onderneming wordt voldaan aan onderhoud? Kan een goed en tijdig onderhoud van bijvoorbeeld compressoren wel nog plaatsvinden, of wordt het geplande onderhoud uitgesteld?

Vertel het ons en ontdek hier hoe het zit bij andere productiebedrijven!

Gauthier Geldhof
Bladmanager T.I.M.
Welk effect heeft de coronacrisis op hoe er binnen uw onderneming wordt voldaan aan onderhoud van installaties, machines, aandrijvingen, pompen,…? Vertel het ons snel en ontdek hier meteen hoe het zit bij andere productiebedrijven!
Circa 8% van de totale jaarlijkse elektriciteitsafname in de industrie wordt gebruikt voor de productie van perslucht. Schattingen gaan ervan uit dat tot 25% van die energie verloren gaat aan een verkeerd gebruik en lekkages. Er bestaan echter verschillende maatregelen om hieraan tegemoet te komen.
Semiotic Labs en SMS groep hebben besloten te gaan samenwerken op vlak van predictief onderhoud, meer bepaald via SAM4.
Veiligheids- en identificatiespecialist Brady Corporation biedt downloadbare veiligheidspictogrammen aan om de verspreiding van het coronavirus te helpen stoppen. Ledereen kan de printklare bestanden vrij downloaden.
De coronacrisis zorgt ervoor dat heel wat bedrijven moeilijkheden hebben om hun klanten fysiek te bereiken. Online daarentegen blijft volledig actief. PMG lanceert daarom de uitzonderlijke actie van 50% korting op alle online communicatie, geplaatst vóór 1 juni 2020.
Vooral in crisistijden is het een must dat iedereen binnen uw bedrijf zijn vakkennis blijft uitbreiden om op onzekere dagen toch met creatieve oplossingen te kunnen komen. Deel daarom maximaal dit GRATIS ONLINE MAGAZINE met uw collega's en wapen u met extra kennis om deze crisis te lijf te gaan.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij T.I.M. 

T.I.M. maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.