Online magazines

17 april 2020 Vakinformatie over technisch onderhoud

Monitoren van machineprestaties

Data-analyse lijkt nieuwe kansen te bieden voor tal van productieprocessen, voornamelijk qua opvolging van de machineprestaties door virtuele sensoren. Externe firma's kunnen die taak van u overnemen.

Maar hoe veilig is dat? En hoe optimaliseert u die infostroom? U leest het hier!

Gauthier Geldhof
Bladmanager T.I.M.


Lock Out Tag Out-programma's zijn in België en in Europa in opmars. Volgens de Europese wetgeving is een LOTO-procedure niet verplicht, maar zowel in de machinerichtlijn als in de arbeidsmiddelenrichtlijn wordt het isoleren van energiebronnen voorgeschreven. Lock Out Tag Out biedt een gestructureerde methode om hieraan te voldoen.
70% van de industriële bedrijven in België zijn nog (deels) aan de slag. Tot deze conclusie kwam de redactie van Professional Media Group na een peiling waar 315 bedrijfsleiders van kmo's binnen de industrie hebben aan deelgenomen.
Het coronavirus heeft hoogstwaarschijnlijk ook op uw zakengang een invloed. Vul onderstaande poll in en ontdek ook meteen wat uw collega's antwoordden.
De Roeselaarse rolbruggenproducent Cluma heeft deze week de productie opnieuw opgestart met een minimumbezetting. Het bedrijf investeerde daarvoor in een coronaveilige omgeving met onder andere een coronaroute in het atelier.
Data-analyse lijkt nieuwe kansen te bieden voor tal van productieprocessen, voornamelijk qua opvolging van de machineprestaties. Externe firma's kunnen die taak van u overnemen. Maar hoe veilig is dat? En hoe optimaliseert u die infostroom?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij T.I.M. 

T.I.M. maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.