Online magazines

20 mei 2020 Vakinformatie over technisch onderhoud

Werken in pyjama

Nieuwe technologieën - al dan niet tot wasdom gekomen in deze bevreemdende periode - kunnen een volledig zakenmodel omgooien.

Via allerlei technologie als Augmented Reality, foto's, video's enzoverder kunnen niet-opgeleide profielen toch worden ingeschakeld als technisch expert. Bij problemen kan eender wie verbinding maken met een technieker van wacht, waarna deze specialist zelfs 's nachts in zijn pyjama vanop afstand een bedrijf uit de nood kan helpen. Het kan bovendien ook een oplossing zijn voor ervaren vijftigers voor wie de fysieke belasting van veldwerk niet langer mogelijk is.

Tijd voor een switch? 

Gauthier Geldhof
Bladmanager

De 1,5 meter-samenleving blijft voorlopig de norm. Dat heeft grote gevolgen voor de organisatie van beurzen en events. Het uitgangspunt in het geval van Maintenance Gorinchem is alvast dat de beurs veilig is, en dat iedereen zich veilig voelt. De organisatie wil die vakbeurs dan ook corona-proof maken.
Als werkgever vindt u het natuurlijk belangrijk om uw werknemers een veilige en hygiënische werkomgeving te bieden. In de handleiding ‘Hoe pak ik Covid-19 aan?’ vindt u een handige leidraad in de vorm van ‘goede praktijken’ van lidbedrijven die met dezelfde vraagstukken als u geconfronteerd worden, aangevuld met de inzichten van onze eigen Agoria-experts op het gebied van veiligheid en preventie.
Het marktaanbod van personenwagens met hybrideaandrijving explodeert en omdat er meerdere systeemvarianten bestaan, is het kiezen van de juiste motorversie er niet eenvoudiger op geworden. Bovendien moet bij de aanschaf van een hybridewagen het profiel van de end user, die met deze wagen zijn professionele verplaatsingen zal maken, nadrukkelijk in overweging worden genomen.
Ondanks de hoge, onafgebroken activiteitsgraad tijdens de lockdown verwachten industriebedrijven dat hun omzet sterk zal dalen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij T.I.M. 

T.I.M. maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.