Online magazines

05 juni 2020 Vakinformatie over technisch onderhoud

efficient blijven draaien

 

Drooglopen van pompen komt helaas nog vaker voor dan ons lief is. Zonde, want de steeds meer uitgebreide mogelijkheden van sensoren en de interne bewaking van pompen zouden hier stilaan komaf mee kunnen maken. Toch wordt omwille van de prijs vaak afgezien van dergelijke bewakingsinstrumenten.


Met alle gevolgen van dien...

 

Gauthier Geldhof

Bladmanager

De integratie van technologie en processen vergroot de voorspelbaarheid, zowel van het procesverloop als met betrekking tot het onderhoud. Het vergroot de bedrijfszekerheid door de risico’s te minimaliseren. ‘Condition based maintenance’ bestaat inmiddels al veel langer, maar dat is slechts een begin en geen geïntegreerde oplossing.
Versnel onderhoud op een veilige en efficiënte manier om de kritische productiecapaciteit te maximaliseren. Wij bieden een ruim gamma identificatie- en veiligheidstools aan waarmee ervaren onderhoudstechnici hun werkzaamheden snel kunnen uitvoeren.

De Belgisch/Nederlandse Vydraulics groep heeft Doedijns Group International (DGI) overgenomen. De overname omvat de onderdelen Doedijns, Sypack en Koppen & Lethem, elk met een eigen specialisatie.

Jheronimus Academy of Data Science, TU Eindhoven en Tilburg University gaan samen met Hogeschool Utrecht een concrete toolkit Artificial Intelligence maken die toepasbaar moet zijn voor de industrie.
Industrie 4.0 is vandaag geen hype meer. Zelfs in de pompsector, waarin men traditioneel niet erg te vinden is voor verandering, groeit het besef dat intelligente pompen heel wat kunnen bijbrengen op vlak van efficiëntie en productiviteit.
Drooglopen van pompen komt helaas nog vaker voor dan ons lief is. Zonde, want de uitgebreide mogelijkheden van sensoren en de interne bewaking van pompen zouden hier stilaan komaf mee kunnen maken. Toch wordt omwille van de prijs vaak afgezien van dergelijke bewakingsinstrumenten. De gevolgen laten zich raden.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij T.I.M. 

T.I.M. maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.