Online magazines

16 juni 2020 Vakinformatie over technisch onderhoud

De hunkering naar kennis & contact
EasyFairs vraagt op landelijke schaal aandacht voor de heropening van vakbeurzen in Nederland. De Maintenance-beursorganisator deed dat onder meer via twee paginagrote advertenties in het Financieel Dagblad en de Telegraaf, waarin de organisatie de aandacht vraagt van premier Rutte. De campagne wordt branchebreed gedragen: van beursorganisatoren tot evenementenlocaties en van standbouwers tot vakbladen.

Komt er dan nu eindelijk opnieuw wat schot in de zaak? 

Gauthier Geldhof
Bladmanager Total Industrial Maintenance
Ook bij ons zien we de opkomst van IoT: Internet of Things. Daarin staat hardware via het internet in verbinding met elkaar en met de rest van de wereld. Een begrip als Industrie 4.0 hangt daarmee samen. De integratie van technologie en processen vergroot de voorspelbaarheid, zowel van het procesverloop als met betrekking tot het onderhoud. Het vergroot de bedrijfszekerheid door de risico’s te minimaliseren. ‘Condition based maintenance’ bestaat inmiddels al veel langer, maar dat is slechts een begin en geen geïntegreerde oplossing.

EasyFairs vraagt op landelijke schaal aandacht voor de heropening van vakbeurzen in Nederland, en deeddat onder meer via twee paginagrote advertenties in het Financieel Dagblad en de Telegraaf, waarin de organisatie de aandacht vraagt van premier Rutte. De campagne wordt branchebreed gedragen: van beursorganisatoren tot evenementenlocaties en van standbouwers tot vakbladen.

De Belgisch/Nederlandse Vydraulics groep heeft Doedijns Group International (DGI) overgenomen. De overname omvat de volgende drie onderdelen van DGI, zijnde Doedijns, Sypack en Koppen & Lethem. 

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij T.I.M. 

T.I.M. maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.